Zdravím, neporadil by mi někdo, kam v Plzni na aktovky? Syn je prcek, potřebujeme určitě vyzkoušet, zatím jsem nikde nic neobjevila, kromě pár kusů v papírnictví u Pávka 😖
U pošty, vedle Crosscafe je obchod, tam mají batohů hodně. Aktovky zase Papírnictví Pávek vedle Městské knihovny. Nebo ješte na Americké ul. na rohu proti bývalému kinu. Tam mají také velký výběr. Jolysek zmínila Bagmaster - ten má v Plzni vlastní pobočku na Košutce. Mají tam velký výběr školních batohů jejich značky i co v běžným krámu nenajdeš. V nabíce mají i batohy pro opravdu drobný děti a je vidět, že o batozích ví hodně.
V Plzni určitě bagmaster! Maji tam velký showroom všech batohů,takže si můžeš cokoliv vyzkoušet a nemusíš se bát,že bys ho musela hned vracet,každopádně i tak to do 14dnů vrátit můžeš 🙂 Je to česká kvalita za přijatelnou cenu 🙂
Jak říka therule. Koupil jsem synovi batoh na narozeniny, ale zcela mu nesedl. Batoh byl na něj moc velký, Proto jsem jej během 14 dnů vyměnil za jiný a můj syn si ho nemůže vynachválit.
🙂
Ano, přesně tak petr58, ty batohy jsou prostě boží, má dcera jeden má a jelikož je to její první batoh do školy, tak se o něj stará, jako o své panenky. 😀
aktovky Emipo za dobré ceny mají u Beránka na Klatovské, batohy Topgal (nejen) v malém krámku Proschbag v Tescu na Borských polích nebo v obuvi v sadech 35 naproti tramvajové zastávce, na Koterovské v papírnictví mají hodně Bagmaster a Topgal...