Tak došlo už i na nás a já vybírám aktovku pro naši budoucí prvňačku jenže....dcerka je oproti jiným opravdu drobná. Má 16 kg a 110 cm. A teď babo raď. Koukala jsem na Baggymax trikky, Belmil a Herlitz smart. Někdo zkušenost, jak tyto batohy sedí drobotinám? Nebo jaký jste vynrali vy? pročítám diskuse a nevím si rady. U nás v obchodech žádné takové lehké batohy nemají. Jen klasiky, tak to musím řešit přes net. Díky
Dcera měla aktovku (ne batoh) bagmaster a naprostá spokojenost. Taky byla prcek.
Pro drobka je Belmil super volba 🙂
Skolni batoh Boll, viz jejich web. Za nas super,.dobre.strizlickum sedi, hodne vydrzi, za nas.i vybkrne reseni prostoru, pito,.sesity nemaji osli usi, lrotoze maji prihradky na male i velke ap.
Dcerka měla 112cm, a 16,5 kg, koupili jsme Beckmann, vyzkoušeli jsme ji v obchodě, je lehká, pěkná. Pak vyfasovala učivo a aktovka má hned 6 kg! Takže ji převážně nosím já, jinak by to odnesla dceřiny záda. Sluší mi, mám s jednorožcem 🙂.
Dceři jsme vzali herlitz klasickou aktovku. Na vše ostatní byla tak drobná,že ji to padalo z ramen.
Rozhodně BECKMANN! 🙂
Díky. Projdu a uvidím.
budeme brát Boll..
@franerka mame tuhle, pokud se na MK muze dat odkaz (inzerat neni nas)
https://deti.bazos.cz/inzerat/136025830/skolni-...
@franerka obě naše děti měly aktovku Herlitz. Starší model té nejmenší asi 0,9 kg. Dětem vyhovovala a seděla, dcera jí měla 1.+2. třída, syn až do 4. Ale byly tedy o trochu větší... asi 18-20 kg a kolem 120 cm.
Dále bych doporučila školní batohy Boll. Mají i hrudní přezku a děti ty turistické (stejně velké jako školní) nosily v pohodě od 4 nebo 5 let