Dobrý den, chtěla bych poprosit, jestli by se tu nenašli rodiče, kteří mají dítě na základní škole a byli by ochotni vyplnit mi dotazník k mé bakalářské práci na téma Povědomí rodičů o problematice rizikového chování dětí na sociálních sítích. Dotazník je zcela anonymní, nezabere moc času a velmi mi tím pomůžete. DĚKUJI
Vyplněno ale teda dalo mi to zabrat. Asi 90% jsem prostě tipla.
Tak já jsem byla celkem v obraze 😇. Už se těším na dokument V síti.
Mám 11,5 letého syna. Hodně s ním všechno řeším, co se netu týká, mám přehled, on je sdílný, myslím, že děláme dost proto, aby byl v bezpečí na síti. Ale - ten dotazník je dost, nerozumím těm výrazům, sorry.
No, vyplnila jsem to, i když mi to teda dalo zabrat. Nemám ráda dotazníky, které se ptají na mé znalosti, ale nedají mi možnost odpovědět "nevím". Takhle budou výsledky zkreslené, protože nemáš šanci zjistit, kdo ví a kdo jen správně tipnul... Očividně se totiž vůbec neptáš na to, jestli známe rizika (jak by naznačoval název), ale na to, jestli známe pojmy, a to je dost rozdíl.
Jak tu zaznělo, zbytečný dotazník, nemůžeš pak vědět kdo věděl, kdo tipoval, kdo vůbec nevěděl. Dlouhé složité otázky. Téma absolutně neodpovídá otázkám. Vzdala jsem.
U 9. otazky jsem skoncila. 😃🤦♀️
Souhlasim s tim co tu zaznelo. Vedomostni dotaznik, slovickareni v moznostech. Pokud budu mit vse dobre, jak zjistis, ze jsem si to nenasla na netu? Chranim sve deti a nemusim k tomu znat cizi nazvy.
Nedokoncila jsem.
Plus me zarazilo, ze muj vek a vek deti neni zaskrtavaci moznost. Takhle tam budes mit kdeco a na vyhodnoceni docela slozite...
Moc nevím, jak budeš hodnotit výsledky. Tohle není dotazník, ale znalostní test. Jak poznáš, kdo odpověď tipl a kdo věděl?
@lucouchch Dítě zapsané na základní škole (a tedy věkově tam spadající) a nebo dítě navštěvující základní školu (to je uvedeno přímo u dotazníku a je to trošku jiný požadavek).