Hledáme školu pro dceru na Praze 9. Vyhlídli jsme Bohumila Hrabala. Máte s ní někdo zkušenosti, popř. máte tip na nějakou jinou na Praze 9?
Díky, máme ještě rok čas, ale zajímám se dopředu. Nevíte o té škole něco víc? Děkuji
@simmonazana Škola je prý výborná. Byla jsem se podívat na dni otevřených dveří. Výuka se mi líbila, rychlá, svěží. Co se mi nelíbilo bylo prostředí, kde škola je. Hluk z venčí, bezdomovci, špína, prostě Palmovka je nehezká. Není možnost parkování, ale to se možná změní, protože se na Palmovce staví nové OC a kanceláře. 1. stupeň je od 1. do 4. třídy v Zenklově ulici a další stupeň je v ulici Na Korábě.
Jinak škola má dobrou pověst, uvažovala jsem o ní, ale to prostředí nás odradilo. Nehledě na to, že pokud škola není spádová, není šance dítě do ní umístit :(
Děkuji, s tím prostředím máte úplnou pravdu. Přijde mi, že se Palomvka trochu v poslední době zlepšila, ale pořád je to jedna z nejhnusnějších částí Prahy. S tím parkováním mi mluvíte z duše :(
@simmonazana Pokud budete mít i přesto o tuto školu zájem, tak Vám doporučuju změnit dítěti trvalé bydliště do školského obvodu, jinak šanci nemáte, bohužel... ☹ Jsem z Prahy 9, chtěla jsem syna přihlásit do ZŠ na Praze 8, ale právě kvůli trvalému bydlišti to nešlo. Bohužel mám zamítnuto i odvolání 😔 Letos bylo u zápisu hodně dětí, ale myslím, že ani za rok to nebude lepší.
Díky za info, tak to bude asi docela problém, zkusím se poohlednout po nějaké jiné škole na devítce 🙂
ZŠ Bohumia Hrabala je na P8 ;) a zápis již proběhl.