Mám dotaz ohledně penálu pro prvňáky - je lepší, když je rozkládací, tedy na jeden zip, nebo když je dvoupatrový, tedy každá kapsa zvlášt uzavřená zipem? Osobně myslím, že první varianta. Díky.
Máme to stejně, jeden zip, 2 klopy a stejná výbava. Je to pro prvňáka akorát. Dvoupatrový je zbytečný.
Dcera má také na jeden zip + 2 klopy. Je skladný a lehký. Ty patrové penály mi přijdou zbytečně velké a nepřehledné.
Nám byl doporučený od paní ucitelek z první třídy jednopatrový s klopou. Dvou a více patrové, jsou prý pro prvnáky moc slozité a pak více hledají než delají to co by měli...a jsou z nich sami zmatení...
nam doporucovali na jeden zip a klopy, dvoupatrovy je zbytecne obri a tezky a nez tam udajne neco najdou tak se zdrzi a jsou zmateni, kor na zacatku...vejde se mu tam vse co potrebuje bez problemu..
ja teda omezila vse co je zbytecne tezke i na male sesity nema desky ale tu pruhlednou kapsu na cvocek a vse ma ve velkych deskach a v pohode 😉
My máme jen jeden zip, přišlo mi to lepší, že pak nemusí všechno otvírat a hledat kde co má a taky mi ten dvoupatrový přišel zbytečně velký, náš uvnitř má 2 klopy a bohatě mu stačí - má tam 12 pastelek, 2 tužky, ořezávátko, gumu, nůžky a 15 cm pravítko....máme Emipo a po půl roce vypadá pořád jako nový, jen uvnitř jsou trochu čáry od pastelek, jak je tam zastrkává...