Penál pro prvňáka, je lepší rozkládací nebo dvoupatrový?

sarihy
21. led 2015

Mám dotaz ohledně penálu pro prvňáky - je lepší, když je rozkládací, tedy na jeden zip, nebo když je dvoupatrový, tedy každá kapsa zvlášt uzavřená zipem? Osobně myslím, že první varianta. Díky.

krystalka
21. led 2015

My máme jen jeden zip, přišlo mi to lepší, že pak nemusí všechno otvírat a hledat kde co má a taky mi ten dvoupatrový přišel zbytečně velký, náš uvnitř má 2 klopy a bohatě mu stačí - má tam 12 pastelek, 2 tužky, ořezávátko, gumu, nůžky a 15 cm pravítko....máme Emipo a po půl roce vypadá pořád jako nový, jen uvnitř jsou trochu čáry od pastelek, jak je tam zastrkává...

myskin
21. led 2015

Máme to stejně, jeden zip, 2 klopy a stejná výbava. Je to pro prvňáka akorát. Dvoupatrový je zbytečný.

konidana
21. led 2015

Dcera má také na jeden zip + 2 klopy. Je skladný a lehký. Ty patrové penály mi přijdou zbytečně velké a nepřehledné.

kjajule
15. únor 2015

Nám byl doporučený od paní ucitelek z první třídy jednopatrový s klopou. Dvou a více patrové, jsou prý pro prvnáky moc slozité a pak více hledají než delají to co by měli...a jsou z nich sami zmatení...

jezevec
15. únor 2015

nam doporucovali na jeden zip a klopy, dvoupatrovy je zbytecne obri a tezky a nez tam udajne neco najdou tak se zdrzi a jsou zmateni, kor na zacatku...vejde se mu tam vse co potrebuje bez problemu..

ja teda omezila vse co je zbytecne tezke i na male sesity nema desky ale tu pruhlednou kapsu na cvocek a vse ma ve velkych deskach a v pohode 😉