Rozhodujeme se, že koupíme školní aktovku Emipo a zajímalo by mě, jakou s ní má kdo zkušenost. Děkuji za tipy!
syn s ní odchodil jeden rok, je skoro jak nová, zkušenost dobrá 🙂
Náš právě končící prvňák má batoh Emipo (což je prakticky stejné, jako ta aktovka) a jsme moc spokojení, po roce nošení vypadá jako nový, vyhovoval nám naprosto ve všem, nenašla jsem jediný mínus.....stejně tak i penál máme od stejné značky a taky je po roce pěkný a nezničený, jen uvnitř má čáry od pastelek, jinak je v perfektním stavu 🙂 ....takže obojí s ním půjde do 2.třídy 🙂
mohu jen doporučit. PO roce nošení je jak nová. Má stejný i penál a sáček na TV - vše s mašinkou 😀 😀
rozhodovali jsme se mezi topgalem a emipo.. na oboji byly vyborne reference, ale nakonec vyhral topgal.. prisel mi praktictejsi, jednodussi pro prvnaka vyhukaneho ze vseho kolem 😀
Pořídili jsme ji dceři, která půjde v září do první třídy, je lehká a dceři naprosto vyhovuje. Věřím, že se osvědčí dobře.
Já jsem ji koupila dceři do první třídy, tak snad jsem vybrala dobře. Dle toho, co jsem se dočetla.... 😀
My máme stil. Což je úplně stejné jako epimo,a nálada ji dostala v pondělí k narozeninám...je z ní nadšená foto mám u sebe v kz 🙂
Kamarádka s ní má dobrou zkušenost, už s ní odchodili 3 roky, tak jsme taky zakoupili, čeká ve skříni až přijde její čas. 🙂