Lokátor pro školní dítě. Máte zkušenost?

terka228
5. lis 2019

Máte někdo zkušenost s náramkem či hodinkami na sledování polohy dítěte?. Rozhodně nechci sledovat dítě jen tak.... Jde mi o to, když by se mi syn ztratil přiakcích, kde je víc lidí a on by se mi zaběhl, nebo na dovolené při čekání na lanovku apd… Syn je autista s mentálním postižením. Je nemluvící, takže, když se ztratí, těžko si pomoc vykomunikuje, spíš naopak. Nedokáže odhadnout nebezpečí, takže by se pak mohl zaběhnout i někam mimo lidi atd.... Jde mi vyloženě o to, že mu náramek, či hodinky nasadím jen když bude mimo mě, nebo právě při akcích či na dovolenou/ na výlet....Kdyby náhodou, aby se dal najít, než by se mu něco stalo. Je zvyklý na BODY ID náramek. Proto hledám něco na ruku, což si neumí sundat. Na krk bych mu rozhodně nic nevěšela a po kapsách by to mohl kdykoliv ztratit. Děkuji za případné zkušenosti a rady.

konidana
5. lis 2019

@terka228 jspu gps hodinky, ze kterych jde i volat na zadaná čísla. Zkušenost nemám, ale maminky je často pořizují např.prvňáčkům nebo dezem které chodí samostatně do a ze školy

karel_staller
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
theronnie
20. lis 2019

Syn má hodinky, kde se dá dovolat, v telefonu vidíme jeho polohu.
kupovali jsme toto https://www.hodinkyprodeti.cz/p/vodeodolne-chyt...

terka228
autor
5. pro 2019

@theronnie Děkuji mooc, prosím, jak dlouho vydrží baterie?