Logopedická škola, kde by nám pomohli k přijetí?

kopacka01
2. kvě 2016

Dobrý den, syn (9 let) má vadu řeči, už několikrát jsem ustála rozhodování o logopedicke škole ale nedávno jsem se rozhodla pro toto reseni. Bohužel mi ale bylo sdeleno že od září mají už plno.Je nejaka možnost kam bych se mohla obrátit kde by nám pomohly k prijeti? Díky

soyevita
3. kvě 2016

@kopacka01 Obrátila bych se na Magistrát Tvého města-odbor školství,kultůry a tělovýchovy.
Já jsem tam byla,když mi dceru nechtěli přijmout ani na odvolání do školky a pomohli mi.Tak třeba také budeš mít štěstí 🙂

krystalka
3. kvě 2016

@kopacka01 - taky ony ty logopedické školy mají z pochopitelných důvodů menší počet dětí ve třídě a jestli opravdu mají plno, tak asi nic moc nepomůže, jedině čekat, jestli se místo neuvolní třeba v průběhu roku, někdy se to stává....a jiná podobná škola v okolí není? Nebo třeba jen logopedická třída v rámci jiné školy? Já mám takhle syna v logopedické třídě, která funguje v rámci školy pro sluchově postižené děti....do té logopedické chodí normálně slyšící děti, co mají různé vady řeči a jsme tam moc spokojení.....je jich ve třídách kolem 8 dětí 🙂
A nebo zkusit to odvolání, jak je psáno výše....za pokus nic nedáš....