Kytka při pololetním vysvědčení

lucka662006
30. led 2019

Ahoj maminky školáků, máme prvňáčka a vůbec nevím, zda je obvyklé dávat v pololetí kytku, tak jako na konci roku. Poraďte mí prosím.

eldrag
30. led 2019

Ja mam zatim školkové díte, ale v pololeti bych nenosila, max treba minibombonieru. Od nekolika znamych a kamaradek učitelek vim, ze tech kytek maji po par letech uz plny zuby :D

cell
30. led 2019

U nás dostávají vysvědčení zítra až při poslední hodině, nějak si nedovedu představit, jak by tam tu kytku žmoulal. Takže neponese, i když přiznávám, že je mi to trochu líto, protože bych paní učitelce něco ráda dala, protože je fakt skvělá, dělá pro ty děti maximum a syn i kvůli ní chodí do školy moc rád

terka555
30. led 2019

Nejsem ze skoly zase tak dlouho, ale nosilo se vzdy i neco v pololeti, a nemusela to byt nutne kytka🙂

nick1234
30. led 2019

@cell tak poslete pani ucitelce jakoukoliv jinou drobnost (hezkou svicku, dobrou cokoladu, me jako ucitelku potesil i telovy krem😏)...prece nemusi davat jen kytku, priklanim se k nazoru ze tu si opravdu pani ucitelka.moc neuzije...a pokud se nechcete vzdat kytky.tak co treba nejakou malou v květinaci? Nebo rostlinku rymovniku?

cell
30. led 2019

@nick1234 : pořád nevěřím, že to ten prvňák dochová bez úhony do poslední hodiny ☹

nick1234
30. led 2019

@cell a co kdyby jste to dali pani ucitelce spolecne kdyz ho povedete do skoly? Muzete k tomu pridat i vase osobni podekovani, me osobne by to teda uprimne potesilo, bohuzel moc.rodicu tohle.neresi😞

cell
30. led 2019

@nick1234 : já jí ale běžně nepotkávám. Ráno syna opouštím před školou, do školy jako takové už nesmíme a odpoledne ho vyzvedávám v družině. S paní učitelkou se fyzicky potkáme spíše náhodou a vyjímečně. Ale napíšu jí mail. Dáreček dostala k Vánocům a jistě dostane na konci školního roku 🙂

bayt
30. led 2019

@lucka662006 Za nás se nosily květiny na konci.

katella
30. led 2019

Kromě prvňáčků se pololetní vysvědčení (jen výpis) u nás ve vyšších třídách nijak neprožívá. Vysvědčení si rozdáme poslední hodinu, popovídáme si o něm, pro každého mám zákusek. (ať žije zdravá strava!) Prvňáčky čeká slavnostní oběd s obsluhou učňů z učiliště. Jako učitelku první třídy mě vždycky potěšilo, když rodiče osobně poděkovali a děti chodily do školy rády a nechtěly víkendy. To je ale brzy přešlo.

elencze
30. led 2019

U nás se dává i v pololetí, ten den tedy ani nemáme normální vyučování.

zmrzlinka
30. led 2019

Mám taky prvnaka a ptala jsem se naši kuchařky ve škole jak to je a u nás se nenosí nic.Az na konci.

anina32
30. led 2019

U nás se v pololetí nic nedává, nedávala jsem já ani můj starší syn, který je letos v prváku na střední. Vysvědčení se za mě i za něj dávalo až poslední vyučovací hodinu a nikdo nic nedával.

tulikiss
30. led 2019

ja sem to vyresila tak, ze ma syn v aktovce cokoladky a v pripade ze ostatni budou neco davat, tak da taky. Pokud nebudou davat, tak aby nebyl Hujer, tak nic neda. Nechtela sem, aby mu bylo treba lito, ze on nic nedonesl a ostatni jo.

drzticka81
30. led 2019

Syn je prvnak a uz ma v aktovce pro pani ucitelku prichystano tofife 🙂)) na nervy 🙂)) a za to,co ho naucila 🙂)))

drakenn
30. led 2019

Tak naši kluci sami chtěli nést kytičku i čaj. Mají oba své učitelky rádi a tím jím to dají najevo.. takže jsem je podpořila, jsme na zítřek připraveni

berenika39
30. led 2019

v pololetí u nás nic, až na konec roku..