Syn 8 let. Stále se mě holky ptá... Zda-li nevim pročpak mu stojí pinďa..!! A jakože to není jednou denně, co se mu postaví. Jsem samoživitelka a když jsem ho poslala že dědou. Bylo mu řečeno že on sám nevi, už je prý starý a už mu nestojí.... Tak nwm no na koho se mám obrátit.. xD xD
Protože v tomhle věku klukům nejčastěji stojí ze zimy ... ale klidně na to jdi biologicky a vysvětluje něco o tom, jak se do něj nalejva krev, když to tělo povazuje za vhodný... třeba když se ho hodně dotykas...
Knizky o sexu..
@budouci_maminka a není na to ještě malý?
@cilkat děkuji
V 8 už je dost velký, takže po pravdě. Že jde o erekci, jak funguje, co jí způsobuje. Knížky o sexu má u nás i pětiletý. I když občas musím vyjít ze své komfortní zóny, tak se klukům snažím odpovídat pravdivě 😁 Pro tebe jako matku doporučuji knihu Jak mluvit s dětmi o sexu 🙂
Nejvic se mi libila Deti to chtej vedet taky. A naopak, v osmi letech uz to mel davno vedet
@anetanetaneta na Playboy ano 😀 Ale je mnoho knizek o sexu adekvatni veku. Knizky o sexu jsou i pro 3letaky, kdy se zacinaji zkoumat, i pro ty starsi, dle toho, co je zajima..
Me zas naopak prijde ze kdyz 8 lety kluk nevi proc mu stoji, tak to uz je celkem pozde, my to mame u nas doma jinak s otevrenosti.
Za sebe doporucuju jit do knihkupectvi a kouknout do tehle sekce. Jsou knizky hodne explicitni, detsky obrazkove atd. Jsou knizky zamerene jen na oplodneni a sex jako takovy, jsou knizky na rozdily mezi holkama a klukama a proc tomu tak je.
@anetanetaneta proč mu to nevysvetlíš ty? Nebo poříď nějakou knížku...