Jakou láhev do školy na pití?

zutinka
23. srp 2023

Ahoj,jakou lahev do školy na pití?

jaja01k
23. srp 2023

@zutinka Nám se osvědčily lahve Trixie a Tescoma nerezová i plastová.

plamenek
9. zář 2023

Zkusím navázat. Nemá někdo prosím zkušenost s lahvemi od ALBI? Dostali jsme kupón a nevím, kterou vybrat. Díky za Vaše tipy na konkrétní druh
https://eshop.albi.cz/albi-lahve/

fyii
17. zář 2023

@plamenek my mame Albi s dinosaurama, lahev stala 299 kc a kluk ji hned druhy den zapomel ve skole. Ale prozirave jsem mu na ni nalepila stitek s jmenem, tridou a telefonem a vratila se mu. je fajn, ale stejne casem bude smrdet i z vody jako kazda

plamenek
17. zář 2023

@fyii no já právě dostala do Albi poukaz a tak bych ráda synovi koupila nějakou, které vydrží déle. I dražší. Uvažuji i o té skleněné. No nevím...Každopádně díky za reakci.

meyryen
17. zář 2023

@plamenek máme tritanovou 500 a 800ml, jsou super, dávám do myčky, nikde žádná plíseň, jdou skvělé vymýt. Máme je rok a nesmrdí a to do nich dělám dětem stavu...

fyii
17. zář 2023

@plamenek sklenena je tezka a muze se rozbit, to bych do skoly nedavala, spis ten plast

plamenek
18. zář 2023

@fyii taky jsem si říkala, ikdyž syn zas nemá rád ty "pítka" - raději pije z otevřené lahve, ale to sklo mě též odrazuje. Díky!

plamenek
18. zář 2023

@meyryen Děkuji, to mi pomohlo, říkala jsem si, jestli nebudou hned "cítit", a že jsou i ve větším provedení 👍🏻