Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho spí vaše 7 leté děti? Moje bylo od miminka nespavec, teď chodí do školy a já z něj už šílím. Usíná v 22 a ráno jej budím v 7.. v posteli bývá od 20 až 20:30 a prostě ne a ne usnout. Pohybu má víc než dost..
Syn ve školní den usíná mezi 19:30 a 20:00. Vstává 5:30 (budím). O víkendu chodí spát po 20, ale do 20:30 usne a vstává max v 6:30. To už si říkám, že si připsal.
😳 Nasi bude 7 v unoru... Chodi spat 20:00-20:30, usne v idealnim pripade 21:00 a vstava do skoly 5:45. V Pa a v So chodi spat 22:00 a budi nas 6:30 nejdyl... Jakekoliv snahy o zmeny, spici caje, relaxacni hudba ci modleni k dablu nepomohli. Zacinala s otocenym dnem a noci, uzili jsme si nocni desy i rustove bolesti, spanek pres den utla v roce a pul, spi malo a proste ji to asi staci. Dikybohu, ze uz nechodi do skolky a nenuti ji tam spat po o.
Syn bude mít v březnu 7 a usíná denně před 20h a vstává sám 5h-6h.. před budíkem,který máme na 6,15h. Od miminka je skrivan, a já jsem to stejné. Já usínám denně v 21,30h.
syn měl v září 8let. Každý den má trénink, takže pohybu má dost a dost. Neusíná dřív jak ve 22hod a to pod těžkým nátlakem. Do postele ho zaháníme od 21hod. A pořád něco, čůrat, pití, plyšák a vždy se něco najde. Vstává 6:20 každý den. O víkendu si je schopný přispat. Je to typická sova. Starší kluci 10 a 12let taky ja zaháníme od postele kolem 21-21:30. Ti se většinou večer ale učí, protože mají přes den trénink. Někdy se učí v posteli do 22hod. Ani jeden z nich prostě před 22hod neusnou. Prostřední syn je i o víkendu vzhůru kolem půl sedmé. Nejstarší stejně jak nejmladší si jsou schopni o víkendu pospat klidně do 8-9hod.
My rodiče chodíme spát kolem půlnoci. Já vstávám 5:30 a manžel s klukama 6:20.
@96312 tak dcera od dvou let spala vetsinou stejne... mezi 21.h a 6.h bez deniho spanku. Proste spi odjakziva 9 hodin. Po desatem roce si zacla natahovat vecer k 22.h a rano vstavala i o vikendu furt v 6🙄🤪😅. Az ted po 15 roce si obcas prispi treba do 9.rano.
Pokud usina ve 22h nema smysl do postele pred 21.h.