Hodinky s GPS. Jaké pro druháka?

nykita
23. kvě 2023

Dotaz. Holky prosím o radu. Jaké hodinky nejlépe s GPS a nouzovým voláním koupit do 2 třídy (po prázdninach bude chodit domu sama).?
Jeden úsek jde přes dost frekventovanou silnici.

Nevyznám se chytrých hodinkách, mobil moc dávat nechci, hodinky by byly praktičtější.

pettypet
6. čer 2023

@nykita my dali už rovnou mobil. Hodinky měla kamarádka pro syna. Vydržely nabité max 48 hodin a s voláním byl taky občas problém. Cenově se blizily mobilu a za rok ten telefon stejně porizovali. Já to chápu, že jakmile mobil dite pohltí, není cesty zpět. Moje děti mají nastavena všechna možná omezení. Hrát hry smí jen 30 min denně a jen když mají vše splněno, ale stejně to neni optimální. Starší to zvládá dobře, druhacek úplně vždycky ne. Každopádně jezdí sami i na hudebky a za mnou vlkem do vedlejšího města, tak jsem ráda, že se mi kdykoliv dovolaji. Teď jim tam chci nahrát ještě jejich platební karty...

luciksima
6. čer 2023

Dcera má úplně obyčejný do 1000 Kč už 3 rok a paráda jo musí se nabíjet každý den ale volají super za ty peníze jsme spokojený má je hlavně ven aby jsme mohli zavolat .u nás lepší než mobil u toho se bojíme že by ho ztratila všude všechno zapomina

zuxu
25. čer 2023

@luciksima a co je to za značku prosim?

mdch91
25. čer 2023

My mame carneo, jsem spokojena. Mobil jim porizovat zatim rozhodne nehodlam.