Ahoj, chtěla bych zjistit názor, příp. se poradit, zda je vhodné k 7 narozeninám darovat hodinky. Hodiny se dcerka ve škole trošku učila. Pozná čtvrt, půl, třičtvrtě, celá, ale to je tak vše. V létě bude mít 7 narozeniny, tak jsme přemýšleli o hodinkách (mluví o nich, že by si je přála). Jaké vybrat? Ručičkové nebo digitální, příp. nemá někdo typ na kombinované?
@leg - ahoj, my jsme kupovali synovi, když mu bylo 6 a třičtvrtě tyhle: http://www.hodinky-klenoty.cz/detske-hodinky-ol... , má ten modrý pásek s delfíny...teď mu bylo 8 a pořád fungují skvěle....on si je tenkrát přál od Ježíška, trošku už rozeznával půl a celou apod....tak jsme mu řekli, že je Ježíšek ale nosí jenom dětem, co už hodiny umí....a během pár týdnů zvládal i údaje "za pět minut půl, půl a deset...." 🙂 .....byli jsme je spolu vyhlížet ve výloze v hodinářství, nechala jsem ho, aby si je tam i vyzkoušel, aby věděl, jestli má Ježíškovi napsat právě o tyhle....a nakonec jsem je tam koupila 🙂 ...a on po vánocích koukal do výlohy, když jsme šli okolo a už je tam neviděl, tak říkal "hele, mami, tak tady je asi Ježíšek sehnal" 🙂
Já bych brala rozhodně ručičkové a nějakým dětským motivem 🙂 Neteř dostala také takové a hrozně se s nimi chlubila 🙂
taky jsme kupovali ručičkové s dětským motivem. Hezké mají tento týden v Lidlu
Ano. Moje dcera se už bezvadně orientuje na klasickém ciferníku (má hodinky od začátku 1.třídy) Digitální čas jí ještě občas dělá problémy. ("Mami, kolik je hodin , když je 12:40?":D)