Hodinky k 7. narozeninám pro slečnu

leg
27. dub 2016

Ahoj, chtěla bych zjistit názor, příp. se poradit, zda je vhodné k 7 narozeninám darovat hodinky. Hodiny se dcerka ve škole trošku učila. Pozná čtvrt, půl, třičtvrtě, celá, ale to je tak vše. V létě bude mít 7 narozeniny, tak jsme přemýšleli o hodinkách (mluví o nich, že by si je přála). Jaké vybrat? Ručičkové nebo digitální, příp. nemá někdo typ na kombinované?

konidana
27. dub 2016

Ano. Moje dcera se už bezvadně orientuje na klasickém ciferníku (má hodinky od začátku 1.třídy) Digitální čas jí ještě občas dělá problémy. ("Mami, kolik je hodin , když je 12:40?":D)

krystalka
27. dub 2016

@leg - ahoj, my jsme kupovali synovi, když mu bylo 6 a třičtvrtě tyhle: http://www.hodinky-klenoty.cz/detske-hodinky-ol... , má ten modrý pásek s delfíny...teď mu bylo 8 a pořád fungují skvěle....on si je tenkrát přál od Ježíška, trošku už rozeznával půl a celou apod....tak jsme mu řekli, že je Ježíšek ale nosí jenom dětem, co už hodiny umí....a během pár týdnů zvládal i údaje "za pět minut půl, půl a deset...." 🙂 .....byli jsme je spolu vyhlížet ve výloze v hodinářství, nechala jsem ho, aby si je tam i vyzkoušel, aby věděl, jestli má Ježíškovi napsat právě o tyhle....a nakonec jsem je tam koupila 🙂 ...a on po vánocích koukal do výlohy, když jsme šli okolo a už je tam neviděl, tak říkal "hele, mami, tak tady je asi Ježíšek sehnal" 🙂

marcinek
27. dub 2016

@leg ano, taky budem pořizovat hodinky k 7. narozeninam, klasicke rucickove s detskym motivem. Akorát narozeniny ma az za pul roku a porad se me pta na ten cas, tak mozna i driv 😀

suzina08
29. dub 2016

Já bych brala rozhodně ručičkové a nějakým dětským motivem 🙂 Neteř dostala také takové a hrozně se s nimi chlubila 🙂

jolysek
5. kvě 2016

taky jsme kupovali ručičkové s dětským motivem. Hezké mají tento týden v Lidlu