Ahoj, prosím o radu, zkušenosti, názory. Mám páťáka a uvažujeme o tom, že by šel na osmileté gymnázium. Jenže to máme komplikované tím, že se v létě budeme nejspíš stěhovat do Olomouce, proto by to asi chtělo, aby dělal přijímačky už tam. Jenže nemám představu, na jaké gymnázium ho dát. Máte sami nebo v rodině nebo v okolí zkušenosti s kvalitou gymnázií v Olomouci? Bude vděčná za jakýkoliv příspěvek, abych si udělala představu. Děkuju 😉
Holky, děkuju za informace. Nevíte náhodou některá, jak to je s přijímačkama? Nebo s přestupem? Přece jen pořád bydlíme na druhém konci republiky, tak jestli mám počítat s tím, že tam pojedeme dělat přijímačky. Slyšela jsem totiž, že by mělo stačit udělat je na gympl tady. Ale to se mi zdá divný..
Holky, tak nakonec jsme dali přihlášku na Slovanské gymnázium, dojeli na přijímačky, mladej je zvládl a v září tam teda nastupuje. Teď začnu řešit takový věci jako jsou doktoři. Neporadily byste mi dobrého pediatra, který by nás vzal? A zubaře? A kam na gyndu? Děkuju.
@panterka Hejčín nebo Slovanské gymnázium 🙂 Myslím, že neuděláte chybu ani s jedním 🙂