Ahoj holky ,kluci 9let se ted zblaznili stejne jako jejich spoluzaci do hry Five nights at Freddys ,prijde mi to vizualne nechutny ,ale moc deji nerozumim ....ve skole je to popularni ...nechci je uplne vyradit ,ale nejradsi bych jim to zakazala .Jak to mate vy ,pripadne jaky hry jste dovolili,pro inspiraci..... . DIK
Tak doufám, že tomuhle se vyhneme... Už ve školce měly děti mánii Angry Birds, ale úspěšně jsme to ignorovali. Pokud to hrají v družině, nic s tím nenaděláme, ale doma to podporovat určitě nebudeme.
@sarriku ahoj ,dik za obiasneni 🙂 on malej hajzlik uz ten pribeh o mrtvych detech a vratnym zna ,na Jirku Krale kouka ,jen ja jsem 100let za opicema...jesem si samozrejme myslela ,ze jde o Fredyho Krugra z Elm street.....pak jsem videla ty pekny plysaky anime a pak ty rozpadly hnusaky ,co te lekaji a mam z toho hlavu v pejru ,jak nejsem schpna vyhodnotit zavadnost /nezavadnost.Manzel samozrejme tlaci na zakaz ,ze to neni budujici ,moralni a esteticke ...jenze to mu vadi i Simpsnovi.....a jak jsem psala nechci deti vyradit z kolektivu tim ze je odriznu veci ,co se dejou okolo.
@pavlak5 Tak když z toho nemáš dobrý pocit, tak mu to nekupuj. Jako pravda je, že je to nechutný a může tím začít něco jinýho, ale co se dá dělat. A co mu koupit lístek na Utubering a jet tam s ním? Je to tady v Brně a budou tam samozřejmě hvězdy youtube, na který určitě rád kouká. Bude se to konat na výstavišti.
Super napad ,ani jsem nevedela ,ze to existuje ,diky za tip mrknu na to...to by byl mega nadsenej 🙂
U nas totez - dort nechci
a proč je to horor pro děti to furt se musí koukat jenom na pohádky a blbosti už se zklidněte jsou i horší věci než je tohle to i já to mám ráda at se na to koukaj když je to baví a že se vám nechce dělat freddyho na dort vy ste dospělý a oni jsou děti tak jim to tam prostě udělejte když to maj rádi bez urážky
@pavlak5 zklidni se jo
@sarriku klid jo 😠
Jde tam o to, že sedíš v místnosti, kde jsou napájením jištěný dveře a kamery. Koukáš do kamer a přeblikáváš si jednotlivý místnosti a vidíš, že se tam hýbají obrovský plyšový zvířata. Na obrazovce máš mapu a podle toho, kde ty strašidla jsou, tak pak zablokuješ dveře k sobě tím napájením. Když nikdo nejde, jsou otevřený, abys šetřila energií. Jenže to ubíhá pomalu, tak musíš blokovat dveře s rozmyslem, aby ti vyzbila energie do konce kola.
Není tam žádná krev ani nic hnusnýho, je to docela nevinný a navíc šíleně napínavý.
Podívej se na gameplaye, na youtube to hraje Jirka král.
Spíš to pozadí je tam takový sado. Jak vznikla ty příšerky atd, ale o to se zajímat tvůj syn asi nebude, mu bude stačit když si zapamatuje jména všechno příšerek a nezkape při prvním kole (jen zčerná obrazovka neboj).