Ahoj , nejprve potřebují radu od učitelů , nejlépe ředitelů do soukrome zprávy ohledně opakování ročníku a pak od někoho kdo ma zkušenosti s přechodem na jinou školu ale jen dočasnou . vysvětlím : Sestra bude nečekaně od patku. počítám na delší dobu v nemocnici , cca měsíc . A ma jenom me a ma dvě děti které musí do školy od září ale jelikož já mám také dítě nemůžu bydlet v Praze ale mám své povinnosti tady od prahy 50km. Všichni jsou na prvním stupni tak se chci zeptat jak to mám udělat se školou ? Mužu je nechat zapsat sem do školy kam chodí moje dítko? Co mám udělat když mám jen dva dny na tohle vše co se tyka zakladky aby vše bylo dobře a šli jako všichni první skolni den ,každopádně sestra půjde bydlet ke me a našla jsem ji byt a děti by na ZŠ už zůstali. Nastesti to berou vše v pohodě a díky bohu stres ohledně te
Zavolejte do obou Základních škol, určitě tam už zaměstnanci jsou a poradí Vám.
Rikate, ze presup by byl dočasný a o par řádku nize, ze by deti v nove škole už zůstaly...?
Zavolejte do školy kam chcete přestoupit, zda mají místo. Pokud ano určitě vám poradí jak dál.
Omlouvam se , napsala jsem to v rychlosti v autobuse . Zdrejmne na škole zůstanou , byla bych rada ale pokud se sestra vrátí tak ji může ,,rupnout,, a bude hledat jinou ze se ji nebude líbit dost dobra 😀 NJ z Prahy do vesnice , bude to s ni těžké 😀
@gabrielafoxy Vyřešila bych normálně přestup na školu se kterou bude sestra souhlasit - pravděpodobně pokud nejste nějakým způsobem zplnomocněná, bude přestup muset řešit stejně ona a pokud se v budoucnu rozhodne jinak, zase by děti přestoupily, ale nic takového bych v nové škole neříkala.
Já si pamatuju, že když jsem byla malá, tak když k nám přijela pouť, tak děti kolotočářů chodily ten týden do školy k nám, takže každý týden jiná škola🙂, pokud je ve škole místo, tak by to jít mělo, problém bych viděla jen v té kapacitě.
Přestup bych řešila, až by byl aktuální. Vždyť lidé se normálně stěhují za prací nebo viz ty děti světských a cirkusáků. Hlavně teď děti někam upíchnout.
Ať to všechno zvládnete! 🌹
To Situace nemají ale já ano ... Prosím poradte tíži nás čas ,hlavně me . Děkuji !!!!