Ahoj, syn jde letos poprvé do školy a v seznamu mají napsané cvičky. Myslela jsem, že už se snad ani nevyrábí, ale kupodivu jsem je objevila. Nevím, jestli mu tedy koupit ty nebo tenisky...
Klasické cvičky jsem taky viděla-v Tescu...podle mě je jejich výhodou, že jsou lehčí a prodyšnější, než tenisky...takže bych preferovala cvičky...
preferovala bych tenisky, kvůli zdraví chodidel.
V každém případě do tělocvičny jen bílá podrážka😉
Pořizovala jsem tenisky. Pro holčičku bych spíš koupila ale cvičky 🙂
Já koupim cvičky a pak se uvidí 😉
Cvičky jsou lehké, rychle nazuté, bez trápení s rozvazujícími se tkaničkami a mají světlou podrážku 😉 s teniskama se prcci prvňáčci spíš trápí (a my s nimi). Do první třídy, jako učitelka první třídy, určitě doporučuji 😉 a hlavně obě podepsat!! 😀
ahoj, jsem učitelka a na tělocvik bych doporučila cvičky, samozřejmě když má dítě tenisky tak to nevadí, ale jde o to že to mají rychle nazuté a nemusí si dělat starosti že nestíhají a tak.
Ahoj, já mám sice teprve předškoláka, ale koupila bych mu takové ty plátěnky od Befada, nosí je teď jako bačkory doma i do školky, kde v nich taky cvičí, dělají je s bílou podrážkou, dokonce je i perforovaná, takže trošku větrá...a mívají modely buď nahoře s gumičkou a nebo na suchý zip. Přijde mi to jako ideální kompromis mezi teniskami na tkaničky a cvičkami, které se mi nelíbí, že mají moc tenkou podrážku...ty Befado mají trochu silnější, ale krásně ohebnou...navíc syn mi z cviček vypadává (měl je na zkoušku v létě na zahradu) - má úzkou nožku a ta gumička to neudrží, ale u těch Befado mu drží i ty s tou gumičkou 🙂 . Jo a navíc mají tu gumu z podrážky přetaženou i trochu přes špičku, takže to docela chrání prstíky, když mu někdo dupne na nohu 😉
Hlas pro befado - s gumičkou. Máme je do školky, pak to dolítá venku, ideální, univerzální, levný,a docela hezký. Mají ted i bílé podrážky, takže na tělocvik do první třídy určitě ok. Dobře drží na noze.
Cvičky jsou dobré, kupovaly jsme je v Deichmanu, dcera je nosila už na cvičení do Sokola. Teď je máme na seznamu taky, tenisky mají být při tělocviku na ven.
Syn mi cvičky odmítl,že jsou pro holky... 😀 Každopádně tenisky jest problém se zavazováním,nedokáže si to stále pořádně utáhnout a ty první mu docela i klouzaly.. ☹ Takže asi pokud tenisky,tak koukat na podrážku.. 😉
my máme na seznamu psané tenisky, protože děti za pěkného počasí chodí i na venkovní hřiště, jinak nebyl problém sehnat tenisky s bílou podrážkou a na suchý zip 😉
Jo jo my jsme neteřince taky do 1. třídy sháněli jarmilky :o) Úplně jsem si vzpomněla na naše školní léta :o) Super cenu měli http://www.akcniletaky.com/letak-globus--letime... 😅
Cvičky do tělocvičny, na venek tenisky, ale bere si normoš botasky co nosí ven, zvlášť na tělák nemáme, přijde mi to zbytečné.
My budeme muset koupit sportovní botičky s vložkama...Máme problémy s nohama, ortopedické vložky, zdravotní obuv, takže cvičky nesmí mít vůbec...snad nám to projde.
Mám stejnou zkušenost, do tělocvičny chtějí cvičky, nebo nějaké tenisky s bílou podrážkou, ven nějaké pevnější tenisky
Holky, cvicky ne! Cvicky treba na gymnastiku, ale ne na telak, kde hodne behaji apod. Maji spatne podrazky.
Kdyz poridite botky s pevnejsi podrazkou na suchac, tak je maji taky rychle nazute.
Ja nosil cvicky od 1 do 8 tridy i jako prezuvky a mam chodidla v pohode
dcerka je má dokonce ráda...nosí je i ve školce ven.. 😉