ja svejm dete kluk tretak nosi mobil v tasce a holce chceme také ji poridit mobil
No nezminujete se o věku dítěte hlavně a o to jde.. Myslím si hlavně, jak to u některých vidím, tak že, když jsou dítěti 3 roky, mobil opravdu nepotřebuje.
Mě přijde dobré řešení tlacitkovej, kterým se dovolam rodičům... Od doby, kdy dítě nepredavam přímo učiteli.
Co řešíš? Pokud děti mobil potřebuji, pohybují se venku sami, tak proč jim neporidit mobil.. To je jako se ptát jestli vyprat prádlo v pračce nebo na valše..
Prelozte mi to nekdo, prosim... Diky.
Dceři je 10 let a mobil má, ale do školy jí ho nedáváme, i třídní říkala, že to děti nepotřebují, že chtějí, aby se spolu děti ve třídě bavili a ne čuměli do mobilů.Koupili jsme jí ho, když jí bylo 8 let.Má ho jen na polouchání muziky, hry, ale max. půlhodiny denně.Sama nikde nechodí, je ZTP, do školy vozím a ze školy též.
Syn 7 let má mobil.Do školy ho nenosí.Ma ho když je sám doma nebo kdyz jde na angličtinu a občas na něj hraje hry.
Synovi je 7let je v prvni tride a ma hodinky se sim kartou a gps lokatorem. Nosi je jen, kdyz jde sam ze skoly. Behem vyučování je ma v aktovce. Az v satne při odchodu si je nasadí. vetsinou mi zavolá ze uz vasel ze skoly a pak ze je doma. Jsme max spokojeni. Když jde ven na hřiště, s kamarádama nemusíme resit kam s mobilem, hodinky ma na ruce kdyz je doma sam muzu mu zavolat nebo on nam... telefon jsem nechtěla, doufám ze hodinky ještě par let vydrží nez pořídíme mobil