Holky prosím, dejte mi tipy co koupit paní učitelce a paní vychovatelce na konec školního roku. Děkuji 🍀
Naše učitelky měly velkou radost z klobás 🙂
Jako dítě učitelů doplním, že vždy potěší něco, co se dá vypít nebo sníst, tedy jak píše @zuzkasim. Radši malý pytlíček dobrého sušeného ovoce než 20 obrovských čokolád z Penny, 10. hrneček nebo 15. sošku 😊
My dáváme věci, které se dají spotřebovat - takže balíčky jedlých dárků, nebo předloni jsme dávali sadu přírodního mýdla a přírodního parfému z mýdlárny Na Pálavském vršku, loni jsme dávali hořčíkové soli do koupele a k tomu ve stejné vůni přírodní vonné vosky, nebo jsme od Medárka koupili bio balzámy. O Vánocích jsme třeba pořídili kabbalah náramky, z nichž polovina kupní ceny šla na charitu, což bylo decentním způsobem sděleno na kartičkách, které k nim Daria dělá.
@anonymous_ka Hrníček, svíčka 👎
@anonymous_ka si predtav, ze každý rok dostane takovych hrnků 20. Hrnek je zbytečný kram. Kolikrát navíc nevkusný.. raději věnujte ten čas nebo kávu.
Já mám největší radost z dárků od dětí. Obrázek, přáníčko, něco, co sami vyrobili něbo upekli s mamkou. Jasně že většinu posléze vyhodím, ale ta emoce a energie, kterou mi dítě darovala, přetrvává a dělá mi velkou radost. Druhé oblíbené dárky jsou jedlé a pitelné.
@anonymous_ka Nevím, co dělají s hrníčky ostatní, ale já je obvykle věnuji do nadačního obchůdku. Stejně tak svíčky, vypálím tak jednu ročně, někdy ani to ne. Neříkám, že se nikdy nikdo do mého vkusu netrefil, ale stane se to málokdy a svůj hrnek v práci mám a měnit ho ani po třech letech nehodlám. Píšu z vlastní zkušenosti, vidím to i u kolegyň. Nemyslím to zle, ale pokud chceš udělat radost, ty spotřební věci jsou lepší.
Loni jsem dávala pralinky z čokoládovny Janek, bohemku a dcera vyrobila náramek z korálků. Letos mandle v čokoládě, taštičku na věci s nápisem a asi koupím marmeládu s příběhem.
Já dávám většinou dobrou čokoládu, sady od Mixitu, uklidňující čaje a dobrou kávu ( mají ve sborovně kávovar 🙂 ) A mě udělala loni asi největší radost mimo výše zmíněného složená scéna z Lega jako fotografka v práci 🙂 To jsem si i trošku zaslzela ( učím i fotografování jako VP ) a Lego mám ráda 🙂
Nejlepší dárek byl pro mě, když každé dítě přineslo jednu růži, pak jsem je dala dohromady a byla z toho nádherná kytice. Ale pro mě to znamenalo hlavně ten přesah - musela se na tom domluvit celá třída, to bylo na tom to nejhezčí!
My máme pána učitele, minulý rok dostal jenom oříšky, teď nevím co budeme dávat. Rozmýšlím že bych koupila nějaké mini klobásky🙂
My letos dáváme to střední Merci 250g, myslím, že to nikoho neurazí.
Čaj, čokoládu, oříšky, sušenky, mrazem sušené ovoce... Co by sis smlsla ty sama?