Holky, help, jakou obuv jste koupily svým rarachům do tělocviku - první třída. Děkuji moc.
Cokoli se světlou podrážkou, v čem se dítě cítí pohodlně.
Záleží na tom, kde bydlíte. Tělocvik bude nejspíš s největší pravděpodobností převážně venku. Pokud má škola přírodu za rohem, doporučuji nepromokavou outdoorovou botu. Pokud jste v centru města a škola má k dispozici třeba jen hřiště, tak bych to asi nějak extra neřešila a, jak tu bylo už řečeno, určitě postačí třeba zmíněný decathlon.
Mě spíš zarazilo, že píšou v pokynech cvičky. Syn má vysoký nárt a širokou nohu a vím, jak jsem trpěla já jako malá. Raději bych volila pevnější a lehkou obuv s bílou podrážkou, ale zas nechci být jediná, která volí jinou obuv. Asi budu fakt muset na 1.9. 🤔
Můj syn má taky širokou nohu s vysokým nártem, do cviček by se nenarval (stejně jako nemůže mít klasické bačkory s gumičkou). Do těláku má barefoot tenisky beda. Vyjdou o dost dráž než klasické jarmilky. Když jde do Sokola jednou týdně, vydrží i v botech z decathlonu, protože kupovat barefoot boty vícekrát na tělák se mi fakt nechce. A kdyby je musel nosit ze školy a zpátky, určitě by je někdy zapomněl. Obecně vzato nosí syn hlavně beda barefoot, protože mu nechci mrzačit nohu něčím úzkým. Učitelky zatím neřešily, v čem cvičí, hlavní je, že nenechává šmouhy na parketách.
@elialen teď jsem řešila, jestli musí mít jarmily nebo tenisky. Klidně tenisky, ale když budou na tkaničky, musí si je dítě umět zavázat. Prý než by zavázala 22 detem, bylo by po tělocviku 😂
@lenoulinkaa chápu, chci tenisky na sucháč 👍
Decathlon.