Holky prosím poradíte? Mám doma skolkove dítko a fakt nevím jaké boty teď na podzim. Jestli nějaké kotníčkové teplejší a k tomu zateplené holínky? Nebo nedavate holínky a v zimě rovnou sněhule? Jde mě hlavně o ty holiny. Jestli koupit ty zateplené nebo už rovnou s kožíškem. Ale to se upeče ne? Děkuji
Když je mokro, dávám holiny. Ale jsou ji už menší a nový zatím pořizovat nebudu. 😀 Na zimu koupím ty zateplene gumové s koziskem, ty se do sněhu osvědčily nejvic. No a teď na to období podzimu, kdy je třeba sucho, ale už kosa, tak sem pořídila kotnikove vyšší botasky s koziskem uvnitř. Nebo třeba Baťa prodává takový ty kotnikovy outdoorovy. Ale já je brala na bazaru. Po prvním dnu byly jako prase. 😀
za sebe muzu doporucit lidl holinky s vyndavaci teplou vlozkou. mam ctyrletou a skoro dvouletou. obe miluji kaluze a bahno a mokro. starsi vyuzila loni zateplene holinky i ve skolce. chodi ven kazdy den temer za jakehokoliv pocasi. takze zateplene holinky pouzivame i na snehovo bahnovou brecku behem zimy u nas na vesnici.
Jinak veškerou obuv na ven, na hřiště, do školky, kupuju na bazarcich co nejlevněji. Podle mě to jinak nemá smysl. I ve školce říkali, at dáváme to nejhorší.
Boty kupuji převážně v rakouském Deichmanu, mám to kousíček, teď už určitě vyšší než běžné kecky a o něco teplejší, teď máme už podruhé tyto, synovi tento typ sedí https://www.deichmann.com/CZ/cs/shop/deti/home-...
Holínky má syn ve školce maximálně do lesa nebo k ohni na zahradu, na běžné nošení nedávám, nepřijdou mi moc pohodlné na delší chození. Na zimu má jedny vysoké vycházkové plus klasické sněhule na zahradu a tak, do školky střídám oboje
sněhule jsem zatím nikdy nekupovala, máme zimní s membránou, podzimní kožené, impregnované, holinky měl čtyřleták asi 4x na sobě, ta mladší 2x, takže u nás stačí fakt co nejlevnější. Děti mají zké nohy, chodí se jim v tom špatně, takže fakt jen do bahna nebo skákání do kaluží ( a tomu já se cíleně trošku vyhýbám)
Zatím má dcera tenisky z Decathlonu. A když je mokro, tak holinky - miluje skákání v kalužích 🙂 Na zimu klasika sněhule - jedny hodně zateplené a druhé spíše na hezky - s kožíškem. Ale do školky klidně dám oboje. Stejně rychle vyroste noha, takže by to jinak neunosila a obnošené boty neprodávám. Dávám na charitu.
Na podzim vyšší kotníkové, nám vydrží i pak na jaro, s kožíškem určitě ne, to se potí noha kolikrát i v zimě...
Na podzim kvalitni kotnikove nepromokave s membranou, ja kupuju celorocni Superfit.
V holinkach bych deti chodit nenechala, noha nema zadnou oporu a bota klouze, deti ve skolce lezou po kde cem nebo jdou i dlouhe prochazky. Holinky jsou na zablbnuti v kaluzich nebo do slejvaku, na zahhradu apod.
Ve školce ma holinky když jdou v mokru man procházku. Jinak do školky ma ted tenisky ze Sportisima, a už to nerozlišuju aby nosil treba jinam jiné boty. Minulý rok měl bot více a ani to poradně neunosil.
@podaji Moje dite melo holinky letos asi 3x. Takze za me ty nejlevnejsi, neb je stejne nevyuzije.