Ahoj, hledáme aktovku pro prvňáčka, půjdeme samozřejmě nějaký typy vyzkoušet, ale zaujala mě značka Beckmann (z různých doporuceni), jen jsem koukala, že je skoro nikde nemaji v kamenných prodejnách.
Tak jsem se chtěla zeptat těch, kdo s nimi mají třeba zkušenosti, jestli byste nenapsali, zda jsou dobre? Případně zda jste zkoušeli nebo rovnou objednali?
Moc děkuji!
@fifinka2020 pred dvema lety je mival na prodejnach Baťa, jak teď, nevím.
V Praze na Žižkově je prodejna barefoot obuvi a tam je mají. Tam jsme je zkoušeli my. Když jsme zjistili, že sedí, tak jsem pak na internetu objednala design, který si dcera vybrala.
@malytlustyhroch díky, četla jsem to na jejich stránkách, tak se asi zajdeme podivat
Syn ji měl v první až třetí třídě a je pořád jako nová. Je drobný, seděla mu ze všech nejlépe. Prostorná, lehoučká, byl s ní moc spokojený. Budu teď kupovat i pro dceru, která půjde po prázdninách do školy.
Měla jsem pro dceru do 1. Třídy a bude sní pokračovat i ve druhé. Stále je jak nová. Určitě ji ještě vydrží. Je perfektně řešena. Jsem moc spokojená.
Dcera jde do třetí a aktovku bude mít ještě letos. Sedí hezky, je lehka. Vypadá jako nová.
@fifinka2020 Ano, měli jsme verzi Classic.
@fifinka2020 u nás v Ostravě k vyzkoušení jsou, dceři pěkně seděl, takže jsme ho hned koupili. Po třech letech jsem ho prodávala, byl jako nový.