Batoh a výbava do školy. Jaký jste koupily batůžek?

hankali9
18. kvě 2024

Ahoj maminky, jakou máte výbavu do školy? Jaký jste koupili batůžek? Nastupujeme do první třídy, tak budu ráda za Vaše tipy. 🙂)

ladyhacek
18. kvě 2024

Starší syn má Topgal, mladšímu jsem pořídili Beckmann. Mladší je menší tak jsem hledali co nejmenší batoh, aby nebyl větší než on 😀
box na svačinu bude mít jako brácha b.box a stejně tak flašku. v červnu budeme mít setkání s jeho třídní takže z výbavou čekáme. Ale uričtě pastelky od Stabila a i pero i tužku, jak jsou tvarované na správný úchop, nám to i staršího třídní doporučovala

adelisss
18. kvě 2024

Máme batoh Topgal, jsme spokojení. Pevná záda, dostatek místa. Taky jsme kupovali sadu pouzdro a krabičku na svačinu od Baaglu - mají hezký design, který se dá kombinovat do sady. Učitelka nám řekla, jaké další vybavení koupit. Hodně věcí dostali v 1. třídě darem od různých sponzorů.

adelisss
18. kvě 2024

Jinak teda ta krabička na svačinu od Baaglu není až tak trvanlivá - ve spoji se asi po 3/4 roce objevila prasklina. Ovšem nemám doma úplně opatrné dítě. Pouzdro od Baaglu OK, drží.

cilkat
18. kvě 2024

Syn má tuhle: https://www.mall.cz/skolni-batohy-aktovky-pro-1... ... výběr byl dost náhorný, protože jsem chtěla aktovku zkusit na živo, tak jsme ho vzala do obchodu, syn došel k polici, vzal první a řekl "tuhle" a odmítl další diskuzi. Je drobnější postavy, takže potřeboval úzkou a tahle mu sedí hezky. Mile překvapila fakt nízká váha a i výdrž (po roce prakticky jako nová).
Penál, krabičku na obědy i lahev na pití má nějakou úplně náhodnou z Tesca (obojí si prostě vybral), jen obsah penálu jsme částečně měnila (chtěla jsem pastely i tužky široké, trojhranné) .
Krom aktovky bych se vším klidně počkala po nějaké organizační schůzce se školou.

neptunka111
19. kvě 2024

Ahoj my minulý rok kupovali na nejkufry, mají tam i školní sety, penály a tak dále. My rovnou koupili setík od baaglu, s takovou pandou, byla tam aktovka, boxík na svačinu, penál , desky na sešit a sáček na přezůvky. 🙂)

jirovapa
19. kvě 2024

@hankali9 máme připravený batoh Beckmann, od stejné značky jednopatrový penál a peněženku. Dceři je 6 let a má 17kg, tento batoh jí pěkně sedl, vyzkoušeli jsme si ho na prodejně. U nás ve škole říkali, ať nepořizujeme zatím nic kromě batohu a penálu, že na rodičáku v červnu a potom v září dostaneme další info co pořídit. Nějaké věci totiž dostanou od školy, tak ať to potom nemáme doma dvakrát.

veroniquecz
19. kvě 2024

Za mě se to musí zkusit. Měli jsme něco vybraného a nakonec sedlo úplně něco jiného. Jinak na první dva roky aktovka Stil a od třetí batoh Baagl.

krisstina93
19. kvě 2024

My měli prvnaka hodně drobného, nakonec sme brali oxybag, velikostne super, akorat měl trochu problém se zapinanim na knoflík, chce to vyzkoušet no, záleží na velikosti a postavě dítěte a tomu, co mu bude vyhovovat. Zbytek sme kupovali až po aktivu, spoustu věci vůbec nepotřeboval, penal měli mít jen jedno patrový, aby se v tom co nejvíc orientovali.

hankali9
autor
25. kvě 2024

@jirovapa Tak to máte super, my zatím nemáme info, zda něco dostaneme.

hankali9
autor
25. kvě 2024

@neptunka111 Ahoj, prosím a je to i obchod a nebo jen e-shop? Radši bych to vyzkoušela ale dost se mi i dcerce líbí. 🙂 I cena je super.

daasqua
25. kvě 2024

My jsme byly zkoušet v několika obchodech asi 5 hlavních značek a nejlépe seděl Step by step Grade, rostoucí a takový logicky udělaný.

ada22
25. kvě 2024

@hankali9 my máme tu aktovku od Baggl jak je na ní plyšová panda a úplně bych ji nedoporučila. Dceři jsem ji koupila, protože se jí hrozně líbila, školu má doslova za rohem a v záloze batoh od Tobgalu po sestře. Jedinou výhodu vidím v tom, že se jí tam hezky vejde učení a i v tom má přehled. Jestli ale chodí delší trasu do školy, tak bych vybrala nějaký batoh jako Topgal, Beckmann apod. Jinak na svačinu mají holky již druhým rokem b.b.box a ten je super. Jinak penál je asi lepší jednopatrový. A tlusté tužky od Stabila. Bacha když budete kupovat dělají se pro praváky a leváky. Doporučuji je podepsat 🙂

hankali9
autor
26. kvě 2024

@ada22 Máme školu naštěstí kousek, cca 10 minut, děkuji za vaše tipy i ohledně tužek, to se bude hodit. 🙂

pampelina18
29. kvě 2024

My kupovali z baagl.cz super batoh. Dost kapes a ještě má pevná záda co kopírují páteř.