Zůžení péřové bundy. Je to možné?

annacb
2. lis 2024

Ahoj holky, koupila jsem si bundu (péřovou) a její střih se mi nelíbí, potřebovala bych dole zúžit myslíte je to možné ? Děkuji.

zuzkasim
2. lis 2024

Myslím, že to půjde blbě. A jestli tedy můžu, mám obavy, že to nebyla ideální koupě. Nevím, co ti to dělá na rukávech v ohybu loktu, na obou to tam vypadá divně. A celkově se mi zdá, že je ti spíš větší nebo ti zkrátka moc nelichotí☹ Nebo je to jen nepovedená fotka, to taky někdy může být.

annacb
autor
2. lis 2024

Ty rukávy jsou normální jen na fotce jsou nějaké “schmoustané” je to velikost S velká mi asi neni ale asi možná blby střih mě se ale nelíbí ten spodek …. Rozšířený tady ještě jedna možná lepší

zuzkasim
2. lis 2024

Je ještě otázka, jak se ti bude v užším chodit. Fakt nevím, vlastně ani netuším, jak se péřové věci šijí, v které fázi se to plní... Je mi líto, ale tady neporadím.

annacb
autor
2. lis 2024

@zuzkasim ja právě také zkušenost nemám 🙂 ale i tak děkuji možná bude snazší vrátit a vybrat jiný 🙂

1pomnenka
2. lis 2024

Když to zúžíš, tak ani nenastoupíš do autobusu. Bude to jako nudle.

annacb
autor
2. lis 2024

@1pomnenka já právě takový jeden kabát mám ale dole je rovný ne takhle jako do Áčka 😀 jakože se v něm pak nepohnu ? To mě totiž taky napadlo no 🙃

mourovatakocka
2. lis 2024

A nevylepšil by to alespoň opticky pásek?

1pomnenka
2. lis 2024

@annacb Možná by ti lepší padla velikost XS. Buď je kabát tak naducaný nebo je ti velký.

1pomnenka
2. lis 2024

@annacb Ten kabát je divný už od krku. Určitě se nosí takto? Nemá nahoře šálový límec? Je u krku takový uhemovaný.

annacb
autor
2. lis 2024

@1pomnenka Ano šálový límec má ale dá se to zapnout i takto, je hodně naducaný velký mi určitě není 🙂. Mě spíš jen zajímalo jestli by to šlo zúžit … nemám totiž zkušenost

1pomnenka
2. lis 2024

@annacb Třeba někoho najdeš, ale i švadlena ví, že zúžením může jít celý střih do háje. Já bych do toho nešla a to si myslím, že šít umím dost dobře.

annacb
autor
2. lis 2024

@1pomnenka děkuji vyměním za jinou 🙂 byla dost drahá tak abych ji uplne nezničila 🙂