Máte nějakou "sběratelskou vášeň" typu boty, plavky atd.?

skororozvedena
20. srp 2023

Ženy, téma na odlehčení. Máte nějaký kus oblečení nebo něco podobného (typu kabelka, rtěnka atd.), u čeho nikdy nemáte dost? Ikdyž máte již x kusů, prostě nedokážete odolat a zas a znovu si pořizujete další, byť je objektivně vůbec nepotřebujete? Něco jako Carrie ze Sexu ve městě s botama, ikdyž to byl už extrém. Já si dlouho myslela, že tak marnivá rozhodně nejsem a že se mě to netýká, že toto chování nechápu. Nicméně se časem ukázalo,že mám dokonce dvě úchylky - menstruační kalhotky a plavky. Vysvětlit se to asi nedá, peněz v tom zahučelo ani nechci vědět kolik. Ale prostě - nový střih, materiál, barva, je až příliš lákavý. Snad mě ujistíte, že v tom nejsem sama. Budu ráda za sdílení. A pěknou neděli všem!

apacheee
AMBASADORKA
20. srp 2023

Pro mě to jsou bezesporu šaty 😍 budiž mi omluvou, ze je fakt nosím

skororozvedena
autor
20. srp 2023

@apacheee
Aha, takže když se nosí, tak se to nepočítá? To jsem nevěděla. Tak to jsem v pohodě. Jen budu muset asi chodit častěji plavat..... 🙂

alice180
20. srp 2023

@skororozvedena ty jo tak tuhle plavkovou nemoc mám taky. Letos poprvý jsem se ovládla. 😀 ale ne, že bych nehledala 😀

konidana
20. srp 2023

Fakt ne. Kupuji jen nezbytne veci. Kdysi v mladi jsem sbirala sutry, a pak pivni podtacky... klasiku papirovou.

llluckaaa
20. srp 2023

Taky mám šatózu a raději ani nebudu počítat, kolik jsem jich nasbirala.

te_reza
20. srp 2023

Hrnky a batohy a batůžky😂 mohla bych otevřít e-shop 😂

zelenaesmolda
20. srp 2023

Nemam.

britney
20. srp 2023

Mam asi 90 tricek, mozna I vic.
19 dzisek, ruzne znacky a ruzne, vysivane, kvetovane atd.
Mikiny, tech mam and asi 40, hlavne od Gap a Superdry
Bundy jako Joules tedy podzimni s kapuci, asi 15.
Converse tenisky asi 10 paru- tez jen ty ,,jine,, zlate, kytickove, flitrove atd.

britney
20. srp 2023

A malem bych zapomnela na kabelky, tech mam aspon 50.
Od drazsich jako LV, Mulberry po levne jako Cath Kidston.

fire85
20. srp 2023

@britney kde tolik věcí skladujes a jak často to nosis?

britney
20. srp 2023

@fire85 no prave nenosim.Nosím jen par oblibenych. Třeba ty trička je fakt hrozné moc, mám je poskládáne za sebou ve skříni takže ani nejsou poradně vidět, minuly týden jsem je zrovna všechny tridila a našla některé i 2x.
Dzisky to same, vůbec je nenosím ale asi mám nějaký komplex z mladí z 80let kdy jsem strašně jako pubertální dítě chtěla dzisku a neslo žádnou koupit, tak teď jich mám hodně.
Kabelky jsou asi největší úchylka i když ty víceméně menim a zbavují se kupuji nové frekventne.

britney
20. srp 2023

Dzisky, je jich 20 a to nepočítám ty jsou v garáži určené na prodej ( asi 5)

zekrt
20. srp 2023

Nemám. Nemám ráda skladování hromady věcí v bytě. 😂

zara0201
20. srp 2023

Pomády na rty.

fire85
20. srp 2023

@britney jo s tričkama to mám podobně

martinka_33
20. srp 2023

Před osmi lety jsem měla úchylku na šátky na nošení dětí 😅 Těch mi prošlo rukama hodně, tenkrát to byla šílená móda. Budiž mi k dobru, že jsem mimino výhradně nosila v tech šátcích, v kočárku být nechtělo, ale stejně zpětně se nedivim, že se to bývalému nelíbilo (a to jich viděl jen zlomek) 😀 Pak jsem jich vetšinu prodala za pořizovací cenu a tím moje materiální úchylky končí, jinak jsem skromná holka ☝️

veronicka89
20. srp 2023

@skororozvedena znas plavky marlies deckers ?😀

kupi
20. srp 2023

Svicky Yankee candle, mam jich kolem 50 a včera jsem si objednala dvě další

bartk
21. srp 2023

Já mám uchylku na boty 😀Každý kdo k nám přijde se ptá kolik nás tady bydlí když je vidí 😀A taky teda na šaty a rtenky ještě

dashyyy
21. srp 2023

Dlouho jsem si myslela, že ničím takovým netrpím.. pak jsem ale vyrovnala svoji sbírku tenisek a nestačila se divit.. navíc jsem teda magor a jen tak nějaký si nekoupím, tak já mám půlbarák v teniskách 🤣🤣🤣🙈🤔

krisstina93
21. srp 2023

Já ve velkém nakupuju akorat knížky :D hadry, boty apod vůbec :D zrovna tenhle měsíc už mám doma 12 novych knížek a další 2 na cestě :D manžela s tím doháním k šílenství :D

dandaa
21. srp 2023

Mám ráda šperky a beru to jako uložení peněz, přeci jen zlato je zlato a potom kabelky dražších značek ,opět uložení peněz. Jinak jsem na věci minimalosta .

lovemusicsun
21. srp 2023

Ne, nemám. Já jsem ten typ, který když má troje džíny, tak stejně nosí jen jedny na 95% a zbývající dvoje jen když se ty první perou..

bassetlady
21. srp 2023

Bývaly to knížky, ale to už jsem změnila. Jinak jsou to košile ( a když je ještě lněná a pruhovaná 😍) a celkově proužky jsou moje zkáza.

lauriak
21. srp 2023

Ja vobec nic 🤷🏼‍♀️ Mne vadi vela oblecenia a prepchaty barak vecami. Kupujem si na pravidelnej bazy akurat kazdy mesiac jednu knihu.

veru181
21. srp 2023

Šaty 🙂 Ale když čtu výš ty počty, jsem docela žabař 😀

veronicka89
21. srp 2023

Ja mam jen zasadu ze nekupuju kabelky co nejsou kozene 🙂

zekrt
21. srp 2023

@veronicka89 Taky jsem si to tak plánovala od určitýho věku, ale vadí mi u kožených jejich vyšší hmotnost proti umělým už když jsou prázdné. Nemáš tipy na koženou, ale lehkou?

veronicka89
21. srp 2023

@zekrt jooo ted mam novou a je to laska - furla - mekoucka kuzicka ( ikdyz mam i ty ja ty MK kozene tvrde moc nemusim

veronicka89
21. srp 2023

@zekrt je to takova kde se vleze i litr a pul pet lahev 😀 par plinek svacinka 😀 a hodi se ke vsemu