Zdravím všechny, prosila bych tip na nějaké vánoční pohádky nebo filmy, asi kreslené, vhodné pro děti 5 a 7 let. Teď jsme koukali na Polární expres,tak něco na ten způsob. Asi mi nebude vadit když to bude nějaký americký kýč. Děkuji
A mě ještě napadlo Mickeyho kouzelné Vánoce, Vánoce s Olafem a třeba Šťastný a veselý Madagaskar🙂
@mamikry to asi jo. Z toho důvodu jsem zavrhla i vánoční koledu..
Vánoční rolničky
Sobík Niko, vánoční díl Jak vycvičit draka.
Legendární parta - animovaná pohádka či film pro děti z roku 2012 (USA), Legenda o sovích strážcích - z roku 2010,
Kdopak to mluví 3
@pribylovapetra Za mě Vánoce s Olafem, Shrekoleda a ještě je myslím vánoční Madagaskar.
Mickeyho nedoporučuju, řeší tam, že musí koupit dárek pod stromeček a třetina pohádky je jen o tom. Což u dítěte věřícího na Ježíška nechceš.
@pribylovapetra vidíš, a třeba moje 4,5leta vánoční koledu miluje 🙂 zkusila bych toho vánočního Shreka nebo tučňáky z Madagaskaru (nevím přesně,jak se to jmenuje).
@pribylovapetra Za mě jsou nejlepší Dva mrazíci, je to sice český a krátký (asi 12 minut), ale krásný...
@klokanka31 jojo,to znám..
@maki90 teď jsem se dívala, že ta Vánoční koleda má víc verzí a strašidelná je ta poslední.
Kdyby nevadil hraný film, tak Vánoční kronika je super! Koukala jsem s dětmi loni, takže jim bylo 5 a 7 let, a hned jsme dali i druhý díl, jak se nám to líbilo.
@pribylovapetra Klaus ❤️
@pribylovapetra Ještě mě napadla Myší pohádka
Mě se hrozně líbila Šťastná hvězda. Je to vánoční příběh z pohledu oslika
@hanafaustyna díky za tip,včera jsme koukali, decka dneska ráno znovu. Přiznám se,že moc nemusím ty rádoby vtipné ukecane postavičky (i když tady to nebylo tak hrozné), ale děcka už si hodinu hrají na mlýnské osly a utíkají před mlynářem...
@pribylovapetra Napada me jen Grinch a Ukradene Vanoce Tima Burtona, ale to je mozna pro deti strasidelne. 🤷♀️