Holky, dáte mi prosím tip na pár krásných, hlubokých nebo zábavných filmů ke stažení? Mám v hlavě jaksi prázdno... Díky!
@2veverka Poslední aristokratka, Hastrman
Holky, děkuju mockrát, můžete klidně ještě přidávat...
@kristrin opravuji poslední název, měla jsem na mysli toto: https://www.csfd.cz/film/291917-nic-k-procleni/...
Tváří tvář mě vždycky rozbreči
Žhavé výstřely (komedie), Život je krásný (komedie/smutné), Vykoupení z věznice Shawshank (napínavé), Truman show (komedie), Prokletý ostrov (mindfuck)
Sedm životů, Vzpomínky na lásku.
Pianista (to je nádherný), kurz sebeovládání, chlapec v pruhovaném pyžamu, musíme si pomáhat (ten můžu sledovat porad)
Truman show, americká krása, K-pax, big lebowski, Obvyklý podezřelý, Memento, Na Hromnice o den více, Clerks, Forrest Gump, Amadeus
Pokaždé musím vidět Forrest Gump, Pretty Woman, Rain Man, Sedm, Vesničko má středisková, Samotáři, Román pro ženy a klasika S tebou mě baví svět, Na samotě u lesa a Jára Cimrman ležící spící..
Psí poslání-oba dva díly, Contratiempo (myslím, že je pouze ve španělštině s titulky), Ženy v běhu, Po čem muži touží, Ženy v pokušení, Muži v naději...
Ještě mě napadly filmy Hezký štědrý večer a Cesta do Rokycan
Holky, já můžu doporučit Zelenou knihu - viděla jsem v kině. Je to příběh černošského klavíristy, virtuóza, který mistrovsky hrál, a přece byl šikanován jako černoch. A pak všechny Almodovarovy filmy.
Dej mi své jméno (Call Me by Your Name) 😉
Holky, super tipy. Průměrných filmů je dost, ale krásných ne. Ještě přidávám Podraz s Paulem Newmanem
Nejdelší jízda, Dlouhá cesta, Talisman
Pak ještě Láska nebeská
Skrytá čísla, Prázdniny, Madisonské mosty, Nedotknutelní, Lepší už to nebude, Lepší pozdě než později, Holka z města, Pasažéři.......
Jééé a ještě jsem zapomněla Pulp Fiction !!!
Formanuv Prelet nad kucaccim hnizdem. Sofiina volba. Schindleruv seznam. Pulp fiction. Rainman. Cistá duše. Tanec s vlky, pianista. 12 opic, jestli ti nevadi sci-fi.
jop a ještě je hodně dobrej Kód enigmy
PS viděl tu někdo už Dunu?
About Time, Perfetti sconosciuti, Camille redouble, Gran Torino
Ještě musím připsat Anna a král.
@felixfelicis Jo, Naprostí cizinci, to je výborný film
Romanťárny - Zakletý v čase, Takoví jsme byli, Vzpomínky na Afriku, Testament mládí, Věčně mladá. Akční -Deepwater Horizon: Moře v plamenech, Zelená míle, Armageddon. Komedie - Zbouchnutá, Válka nevěst
Babel, 21 gramů, Nouzový východ, Chyť mě když to dokážeš, Předčítač, Gentlemen, Chlast