Na co koukají vaše holčičky?

tereza0111
18. led 2023

Ahoj, na co rady koukaji (koukali) Vase holcicky ve veku kolem 3 let? Mala se pere (zase) s hnusnou anginou a ja jsem totalne padla taky a uz nevim jak ji zabavit. Nemam absolutne energii si s ni hrat, jsem rada, ze zvladnu uvarit polevku, takze to je okamzik, kdy saham po pohadkach. A nevim co - miluje tlapkovou patrolu a znovilku, ale vzhledem k tomu, ze to uz sjizdime 3 dny, tak bych to docela potrebovala prostridat. A nevim!

petrasipkova1
18. led 2023

No jasne, všechny večerníčky, nejvíc Jája a pája, Chaloupka na vršku, Frozen.

plamenek
Autor odpověď smazal
Zobraz
tereza0111
autor
18. led 2023

Frozen! Ja zapomnela na Frozen 🙈 diky! :D
@plamenek ty neeee, z tech mi hrabne :D (ale i tak diky 🙂 )

mysh_me
18. led 2023

@tereza0111 u nas krome Frozen taky boduje Vaiana. Ze serialu princezna Sofie nebo Vampirina (mame disney plus).

tereza0111
autor
18. led 2023

Jasne, Sofie! Tu starsi holky milovaly, kdyz byly male. Tyjo, to jsem si myslela, ze to nikdy nezapomenu co u nas porad bezelo :D

lvl16
18. led 2023

Náš tříleťák miluje Sharkdoga, Trolly, Dračí záchranáře 🙂.

pavlinar
18. led 2023

Vis, ze Zvonilka ma asi 5 dilu? U nas frci Cry babies, ale mam podezreni, ze to je to, z ceho ti hrabe a je smazane 🤣

bubbi
18. led 2023

u nás jednu dobu dost frčela Statečná autíčka... ale ono i to nejlepší už leze na nervy, když to jede pořád dokola, že 😉

martt
18. led 2023

@tereza0111 Kamarádky dcera mela ráda Prasátko Pepina, u nás hodně jeli v tomhle věku říkadla, jak byli jako večerníček , Mickeyho klubik a Mašinka Tomáš. Ale ja mam dva kluky

jana_zofie
18. led 2023

Krom vyse zminenych a anglickych netflixovych (nebudu vypisovat, leda ze bys chtela) frci krtecek a vecernicky a dobrou znelkou (byla jednou kotata, staflik a spagetka, zofka ze zoo, maxipes fik). Ale tri ji budou az za dva tydny 🙂