Před cca 8 lety jsem viděla romantický film. Jediné, co si z něj pamatuji je to, že chlap musel odjet někam na misi (asi) a poslal své přítelkyni dopis - bohužel adresa se rozmazala nebo tak něco a ten dopis holce nepřišel. A ona si mezitím našla nového přítele. Když si měla toho nového přítele brát, tak v den svatby jí byl doručený dopis od toho bývalého kluka, že se mají setkat na jejich místě - což byla nějaká radnice nebo něco podobného. No a ona si zvolila toho starého přítele a novému utekla ze svatby. Vím, že je to dost zmatený popis, ale nnepřipomíná to někomu něco? Hledám ten film už hrozně dlouho a stále nic :/
@princezna1234 A nevíš nějakého herce z toho filmu? Podle toho by se to dalo najít 🙂.
@jitkaem Děkuji za tip, film "Melodie mého srdce" jsem viděla, neskutečně dojemný film 🙂
@katule1990 Právě, že bohužel nee :( Jak jsem to viděla před tak dlouhou dobou, tak si vůbec nevybavuji, kdo by tam mohl hrát. Mám pocit, že hlavní hrdinové měli tmavší vlasy, ale jinak netuším, bohužel :/ Pamatuji si jen ty útržky z filmu, co jsem napsala v hlavním příspěvku.
@princezna1234 dopisy pro Julii?
@princezna1234 nebo to asi nebude ono, jen mě to hned napadlo :D.
Není to tento film? https://www.csfd.cz/film/287803-laska-a-cest/pr...
Neviděla jsem, ale dle popisu by to mohlo být ono 🙂
Trochu mi to připomíná Zápisník jedné lásky, ale asi myslíš ještě něco jiného😊
@tasimia Dopisy pro Julii to bohužel nejsou :/
@miki19 Děkuju za tip, na film jsem se mrkla, ale bohužel to není on :/ Ten co hledám, je podle mě starší 🙂
@lenkajan Zápisník jedné lásky to bohužel není :(
@princezna1234 Film bohuzel neznam, ale pustte si August Rush - Melodie meho srdce 🙃 Mohlo by se vam libit🙃