Ahoj holky, dneska jsem si s velkou slávou pustila film Známo neznámí, který byl natočen podle italského originálu (ten jsem neviděla, ale podle recenzí na ČSFD je ta naše verze snad do puntíku na šatech - doslova - stejná. Film byl zajímavej, i když předvídatelnej. Mno zkrátka se mi líbil, ale co jsem fakt nepobrala, byl ten konec. Proč se jako všichni po odchodu od Evi a Dana sešli dole ve vestibulu domu a dál odcházeli spolu tak jak přišli a dělali jako by nic? To samý ti dva nahoře. Proč Dan Eve jako neřekl, že ví, že chrápe s Filipem? Jsem jediná, kdo to nepobral?
Protoze tu hru ve skutecnosti nehrali.
To nahoře se nestalo, jen fantazie
@jana_a_jan pochopila jsem to stejně. Prostě tak by to skončilo, kdyby to nehráli.
Mam rada tenhle typ filmu, ale zrovna tenhle zaver, kdy se vlastne jako ze nic nestalo, me taky docela zklamal. A uplne stejne jako ty jsem tapala, jestli to teda nakonec nehrali nebo co to jako bylo?? :D Podle me to teda moc pochopitelne nevysvetlili
Přesně tak, oni tu hru ve finále nehráli.. film byl o tom jak by to dopadlo kdyby si tu hru zahráli. Bohužel ji nehráli tak na konci filmu odcházeli ve stejných kolejích co přišli.🤷😁
Ja ten film zboznuju. jsem videla jeste asi dalsi 2 jazykove mutace (tusim ze jeste spanelskou verzi a nejakou severskou) a tam byl pak jeste dovetek jak vsichni vyrazili spolecne na chatu u more a jakoby nas Hoffman tam odesilal z mobilu flirtovaci sms zensky co mu posila ty vecerni fotky.
Jinak zaver mel dle meho prave znamenat ze tim ze se nepustili do te hry tak jim vsem ta partnerstvi vydrzela...
Já mám moc ráda Německu verzi, nevím jen, jestli je k sehnání s dabingem. Tam tu hru hráli skutečně..
Je ještě německá verze a ta se liší, tam to dotáhnou dokonce, doporučuju
Téměř dokonalá tajemství - se to jmenuje
@eiliko Německa je super...ale zároveň je zajímavé že po skončení obou různých filmu ( hrali hru / nehráli ) člověk uvažuje stejně ... A má stejné pocity z lidí i vztahu...🙂
A viděla jste některá francouzskou verzi? Jmenuje se Nemáme co skrývat a je na Netflixu…
takže stejně, jedině ta německá verze se odlišuje
Jo taky sem to v první chvíli nepochopila :D proste se to nestalo, byla to jen představa, kdyby se to rozhodli hrát, ale nakonec to nehráli :D
Já jsem to pochopila tak ,ze tu hru nehráli ..ze to bylo jako co by se stalo ,kdyby hráli ..😀