Cau! Absolutne nutne potrebuji dokoukat (hned!!) posledni serii Dextra 😅
Dojela jsem prave na Netflixu ctrnactidenni maraton vsech osmi serii a jsem v prdeli, jelikoz ta nova rada (2021) - Dexter po 10 letech tam neni!!! 😱
Idealne bych potrebovala platformu, kde je moznost zkusebni doby. Nechce se mi kvuli jednomu serialu platit dalsi sluzbu, staci mi Netflix 😎 Poradite neco zarucene spolehliveho?
Jinak, omlouvam se predem, zda jsem u nekoho vzbudila Dextrem zvedavost, protoze kdyz si ho pustite, tak se na tom stanete zavislymi, jak je to napinave 😅😅 Mozna kvuli Dextrovi budete mit doma taky desnej bordel 😆
Ještě jsem to našla tady online https://filmyzadara.cz/online_serialy/dexter-no...
Trochu mimo tema, je mi jasny, ze na to i tak mrknes, taky bych se podivala, ale zpetne bych byla radsi, kdybych tu posledni radu nevidela. Jinak je to skvely serial. Kdyz vzpomenes, dej vedet, co na to rikas.
@katule1990 já to tady nechtěla psát,ale pro mě taky Dexter končí 8. sérií.
Doporucuju Kodi, stoji to par stovek rocne a nahradi to netflix i dalsi poskytovatele
Taky doporučuji KODI. Nic jiného už nepotřebujeme
Diky! A to Kodi je oficialni platforma? Je tam tedy ten muj Dexter? Protoze na skyshowtime, ktery je primo vyrobcem Dextra, tak tam ta posledni rada neni 😳
Jinak koukala jsem se na tvuj (@chumlee71) tip, a po peti minutach se mi to stoplo, ze uz vic nejde prehrat...
Navic bych to potrebovala v originalnim zneni. Uz jsem zvykla na jejich hlasy, a nechtela bych prijit bozi mother fucker akcent Jennifer Carpenter 😆
Kdyz jsem ten kousek slysela nadabovany, tak mi to uplne rvalo usi...
Tak to se omlouvám,já myslela že to normálně funguje. Jedině si to stáhnout a Debru jedině v originálu to souhlasím 😉
Ono to není klasická platforma jak jsi asi zvyklá. Je to samozřejmě legální a oficiální. Dexter tam je. Před měsícem jsem se dívala na tu poslední řadu. Kazdopadne tam najdeš absolutně vše. Staré, nové, vše z Netflixu, Disney, Sky.... Prostě jakýkoliv film, seriál, dokument na který si vzpomeneš, tak tam je. Je to trošku složitější na ovládání, ale teďka už to dokáže ovládat i můj 6ti let syn líp jak já :D
Holky, jak funguje to kodi? Je to kodi.tv? A opravdu je tam ten Dexter? S ceskyma titulkama?
Ja teda uprimne to vubec nechapu 😅
Je tam ten novy Dexter100pro, i s ceskym dabingem. A s instalací ti nepomůžu 😀 to je v manželovo režii. Ovládat jsem se to už naučila
Pokud muzu radit, tak na tu serii nekoukej, doted lituju, ze jsem ji videla, jsem z toho byla asi dva tydny pekne nastvana 😂
Můžeš to stáhnout na fastshare. Tam jsem si ho teď stahovala.