Dexter: Nová krev. Kde ho přehrát?

6. kvě 2024

Cau! Absolutne nutne potrebuji dokoukat (hned!!) posledni serii Dextra 😅
Dojela jsem prave na Netflixu ctrnactidenni maraton vsech osmi serii a jsem v prdeli, jelikoz ta nova rada (2021) - Dexter po 10 letech tam neni!!! 😱
Idealne bych potrebovala platformu, kde je moznost zkusebni doby. Nechce se mi kvuli jednomu serialu platit dalsi sluzbu, staci mi Netflix 😎 Poradite neco zarucene spolehliveho?
Jinak, omlouvam se predem, zda jsem u nekoho vzbudila Dextrem zvedavost, protoze kdyz si ho pustite, tak se na tom stanete zavislymi, jak je to napinave 😅😅 Mozna kvuli Dextrovi budete mit doma taky desnej bordel 😆

chumlee71
6. kvě 2024

Můžeš to stáhnout na fastshare. Tam jsem si ho teď stahovala.

chumlee71
6. kvě 2024

Ještě jsem to našla tady online https://filmyzadara.cz/online_serialy/dexter-no...

katule1990
6. kvě 2024

Trochu mimo tema, je mi jasny, ze na to i tak mrknes, taky bych se podivala, ale zpetne bych byla radsi, kdybych tu posledni radu nevidela. Jinak je to skvely serial. Kdyz vzpomenes, dej vedet, co na to rikas.

chumlee71
6. kvě 2024

@katule1990 já to tady nechtěla psát,ale pro mě taky Dexter končí 8. sérií.

queequegg
7. kvě 2024

Doporucuju Kodi, stoji to par stovek rocne a nahradi to netflix i dalsi poskytovatele

denisq
7. kvě 2024

Taky doporučuji KODI. Nic jiného už nepotřebujeme

autor
7. kvě 2024

Diky! A to Kodi je oficialni platforma? Je tam tedy ten muj Dexter? Protoze na skyshowtime, ktery je primo vyrobcem Dextra, tak tam ta posledni rada neni 😳

autor
7. kvě 2024

Jinak koukala jsem se na tvuj (@chumlee71) tip, a po peti minutach se mi to stoplo, ze uz vic nejde prehrat...
Navic bych to potrebovala v originalnim zneni. Uz jsem zvykla na jejich hlasy, a nechtela bych prijit bozi mother fucker akcent Jennifer Carpenter 😆
Kdyz jsem ten kousek slysela nadabovany, tak mi to uplne rvalo usi...

chumlee71
7. kvě 2024

Tak to se omlouvám,já myslela že to normálně funguje. Jedině si to stáhnout a Debru jedině v originálu to souhlasím 😉

denisq
7. kvě 2024

Ono to není klasická platforma jak jsi asi zvyklá. Je to samozřejmě legální a oficiální. Dexter tam je. Před měsícem jsem se dívala na tu poslední řadu. Kazdopadne tam najdeš absolutně vše. Staré, nové, vše z Netflixu, Disney, Sky.... Prostě jakýkoliv film, seriál, dokument na který si vzpomeneš, tak tam je. Je to trošku složitější na ovládání, ale teďka už to dokáže ovládat i můj 6ti let syn líp jak já :D

autor
14. kvě 2024

Holky, jak funguje to kodi? Je to kodi.tv? A opravdu je tam ten Dexter? S ceskyma titulkama?

autor
14. kvě 2024

Ja teda uprimne to vubec nechapu 😅

denisq
15. kvě 2024

Je tam ten novy Dexter100pro, i s ceskym dabingem. A s instalací ti nepomůžu 😀 to je v manželovo režii. Ovládat jsem se to už naučila

petronelka20
15. kvě 2024

Pokud muzu radit, tak na tu serii nekoukej, doted lituju, ze jsem ji videla, jsem z toho byla asi dva tydny pekne nastvana 😂