Jedna diskuze na pobavení:
Bing = Flop
Sula = Anna
Pando = Padžetka
Koko a Charlie = ????
Proč ti dva chudáci nemají v seriálu přestavěnýho svého pěstouna nebo co to je?
😀
Koko a Charlie mají taky pěstounku - takovou tu červenou - je hned na začátku, předává je Flopovi a u toho telefonuje :D
V originále je ta jejich pěstounka (pečovatelka) víc vidět v několika dílech a jsou tam i další postavy. My ale koukáme jen na českýho Binga na youtube, tak jen co jsem zahlídla.
@kajka93 Jo, to já vím. 😀 ale že tam vůbec nijak nefiguruje, nemá jméno a tak....to mě mate. 🙂
Ale ta teorie se zaměstnanou matkou není zla. 😀
@galatea_a Ahaaaaa to je zajímavý...u nás taky právě českej Bing. A nebo francouzskej, ale ten má na YouTube jen sestřihy a ne celý epizody, což mě sere. 😀 a s angličtinou už jim hlavy plist nechci, to stačí, že slyší doma jak se bavíme mezi sebou
@me_druhe_ja Tak jim jen řekni, že se jmenuje Molly a je to doktorka. A má hodně práce, tak tam prostě není moc vidět. 🙂
@me_druhe_ja , ta cervena je Molly. 😉
Na Decku Ceske televize ted davaji Binga. Pripadne na ivysilani. Na youtube uz je mame vsechny shlednute, tak se tesim az na Ct budou nove dily.
@me_druhe_ja me vic depta ten Pando 😂proc si furt sundava ty kratasy?😂dela to i v ty uvodni znelce🙈
@me_druhe_ja To mě taky zaráží… Jo a Sula má opatrovnici a jmenuje se Ama, ne Anna. 😉
@73nica73 o tom jsme se bavily s kamarádkou (ano, tohle je téma, o kterým se bavím s kamarádkama😀 🙈) a prej to má zobrazovat děti, který mají podobný problém se svlékáním. 🙈
@keysi90 Mě Bing nevadí teda. 🙂 Naopak mi přijde takový snaze srozumitelny pro ty děti 2-4 let cca. Vždycky je tam to strhnuti, poučení, děkuji, prosí, omlouvají se...Jasně, nějaké věci jako houpačku Flope a tak by tam být nemuseli, ale celkově je to fajn pro ty prcky. Holt se na to nemůžeme dívat optikou dospelaka, ale malýho dítěte. 😀 Malej ho totálně miluje už rok. 😀
@cikitkapb jojo, já vím.... automatická oprava v tel, jsem si nevšimla. 🙂
Bing fakt neeeeee!
"Šarlot koukej, zase ten hloupy ukňouraný Bing. Co mu teď Flop říkal? No a co zase udělal? Jj, neposlechl a ejhle, zničil to, zkazil všem hru, pokazil, namočil, vylil, vysypal... (Doplň dle libosti) a teď ještě kňourá, aby ho všichni litovali! To je ale jelito 🤦🏻♀️...
Takže u nás "ten hloupý, nešikovný, ukňouraný králík" 🤣👍
Holky, jsem ráda, že je tady debata o bingovi 😀😀
Syn se mě ptá, proč nemají maminku a tatínka? Co je jako Flop zač??!
@kafr Můj vzor!😀