Ráda bych se zeptala zda má někdo zkušenosti . 27.6 jsem podávala přímo na soudu žádost o soudní výkon rozhodnutí na dlužné výživné. Po měsíci nemám stále nic v ruce ,pouze protokol ze zápisu . Nevíte někdo prosím jakou lhůtu mají na zpracování? Zda mám urgovat či ještě dál čekat ?
@volfikovi v protokolu to nemáš uvedeno? Obecně je doba podle správního řádu 30, případně 60 dní. Počkala bych do konce sprna a pak řešila.
@veroniquecz nene nemám tam nic. A pan co to sepisoval následující den končil . Takže se trochu bojím,zda mě někam nezaložili.
@volfikovi mas tam alespoň spisovou značku?
@veroniquecz nene nemám je to jen přiložil a návrh co by mělo v rozsudku být . No jak to tak vidím asi tam zajdu
@veroniquecz protokol.
@volfikovi tak i protokol má spisovku. Podle té se právě dohledává v jaké fázi řízení je. Zkusila bych se ozvat.
Napred budou dorucovat povinnemu, pak tobe, casu dost. Ale soudni vykon rozhodnuti ma specifika a jestli si neuvedla jak maji vymahat, tak to delat nebudou… exekuce je lepsi a rychlejsi, soud mi snad nikdy nic nevymohl
@volfikovi no jsou prázdniny čas dovolených tak že bych počkala do konce srpna a pak to řešila