Dobrý den všem tady, jsem Tatínek dvou krásných prcků (4r a 2r). S přítelkyní jsme spolu byli 10 let ale už to prostě nefunguje. Já jsem udělal spoustu chyb ale ani ona není bez viny. Nicméně mě vyhnala ze společného bydlení a šel jsem bydlet k otci. Otec Hulí marihuanu a zapaluje si jednu od druhé. Já to nekouřím ale mám strach že kvůli jeho “kytkám” přijdu o právo na svoje štěstíčka. Na to abych šel bydlet do podnájmu nemám dost peněz jelikož většinu své výplaty dávám ex na děti. Volám jim několikrát denně zajímám se o ně a mám je každý víkend. Je pravda že mi musí má matka pomáhat (aspoň jim uvařit) ale vzorně se o ně starám. Dámi a možná i pánové prosím podívejte se na to z 3 strany a řekněte mi jaké mám vyhlídky. Brzo se bude konat předběžné slyšení a já mám z něj nervy na pochodu.
@j.a.n.i
hlavne by mel soud urcit vysi alimentu
Většina výplaty je kolik? Platíš jen na děti nebo i něco dalšího? V tomto věku jsou alimenty odhadem obvykle tak max 5 tis na jedno. To máš minimální mzdu?
Musíš být aktivní. Předběžné slyšení je co? Jednání o svěření do péče? Jakou chcete? Matky výhradní? Kolik alimenty,jak styk s dětmi? Musíš vědět co chceš,co můžeš, co dokážeš dětem dát, jak se můžete s ex domluvit.
U huliciho otce bych nebydlela,ani tam nevodila děti.
Rozváděla jsem se ve stejném věku dětí. Ještě na RD.
Popravdě ani nerozumím nadpisu. Kdo ti je má jako vzít a proč? Jsi jejich otec. Vždy budeš mít práva i povinnosti. Trochu se rozkoukej, považuj, reálně se k tomu postav a snad nebude tak zle.
Můj ex se taky odstěhoval. Péči máme dodnes společnou. Alimenty platí i věci navíc podle toho co jsme si domluvili. Bydlí nedaleko,takže to je v pohodě. Jo a taky moc nevaří. Jídlo objednává nebo chodí do restaurací. Nebo pravidelně k prarodičům. Ale pár základních jídel pro prcky snad neni potíž se naučit. Nic složitého není potřeba vařit. Jsou to tvoje děti a ty jsi věřím dospělý svéprávny chlap.
Nastav reálné alimenty, odstěhuj se od táty, nauč se vařit aspoň základy. Ne jen kvůli dětem, i kvůli sobě se začni chovat jako dospělý chlap 😉
Dospely chlap a neni schopny zaplatit najem?Zacala bych v prvni rade timhle.