Ahoj holky. Jsem čerstvě rozvedená, ale nemame vyresene SJM. Manzel zacal tvrdit, ze jsme meli spolecny uver, ale nedolozil k nemu zadne podklady. Jak se to da zjistit, zda nejaky spolecny uver je ci nikoli?
Bohuzel jen tvrdi ze ai bral uver. Ale kde mi nerekl. Nedal mi k tomu zadne informace..
No tak jestli to jde přes soud tak to doložit bude muset ne? A jestli je to jen o dohodě mezi Vámi tak bych ten úvěr nebrala v úvahu když ho nechce nijak doložit a Vy jako manželka o tom evidentně vůbec nevíte.
ahoj myslím, že to musí rozhodně doložit navíc na tvoji stranu hraje to že jsi o tom nevěděla bylo to zatajeno.... ptej se právníka... určitě může jen pozlobit aby ukázál rohy.... do hlavy jim nevidíme
Ürcite bych si vzala take pravnika...nekdy bez pravnika k soudu je za trest...ale je to i o tom ze pravnik nekdy nestoji male penize...a je to o tom ci si ho clovek muze dovolit...kazdopadne tvuj byvaly partner je silenec ze ti nerekl ze si bral uver v tu chvili a ted pousti hruzu ale ty se odvolej a on stejne musí vse dolozit jestli jde to pres soud a pokud nejde tak je to jeho slovo proti tvemu...no uvidis jak se to vyvine🙂
No tak pokud si ho bral ten tvuj manzel od banky ten uver...tak leda nejaký vypis z banky nebo z te spolecnosti kde se uver sjednaval ale podle meho rozhoduje jestli jsi i ty spoludluznik ci ne...Byt tebou tak zjistim od koho ten uver ma a dalsí info v te bance a budes treba chytrejsi ikdyž to není uplne nekdy jednoduche...😉