Testy otcovství. Jak dlouho se čeká?

j.a.n.u.s.
12. dub 2011

Ahoj, otec ditete "najednou" neveri, ze je otec!
Odmita jit se mnou na matriku s tim, ze si chce nejprve overit-ze dite je jeho!!!
Slysela jsem, ze DNA testy se mohou delat u ditete starsiho jednoho roku, pak teprve probiha soud atd.
Prosla jste si tim nektera???
Prosim o radu...za chvilku jdu rodit a musim tady resit tyhle sracky :(

sayast
12. dub 2011

ahoj janus,
je mi strasne lito co musis pred porodem resit 😔
ja s tim zkusenost nemam,ale zrovna vcera jsem byla se znamou, ta ma podobny problem, je tehotna a adepti na tatinka jsou 2 😅. vsichni se domluvili, ze pockaji po porodu a hned po porodu udelaji testy DNA a podle toho se otec napise do RL. nasli nejaky za 6,5 tisice, vysledek do 4 dnu. kdyby to brali soudne, tak pry musi az po 8. mesici veku ditete a stoji to kolem 30 tisic. ale nechapu proc se musi cekat tak dlouho ☹

kasparkovci
18. čer 2014

Ahojky,
taky se mi to stalo. Synkovi sou 3 roky a zítra jedeme na DNA testy. Na 3 předchozí jednání se nedostavil bez omluvy a tak soudkyně určila znalce a pokud se nedostaví, tak se to bude řešit dál podle znalkyně. Žalobu jsem podala až na nátlak úřadů, který by mi nevyplácel sociální dávky. Jednou jsem to stáhla, protože mi vyhrožoval. A pak jsem zase musela to podat znovu kvůli úřadům. Nechtěla sem ho už ve svém životě, když mě obelhal o jeho zdravotním stavu i situaci a dokonce mi i sliboval svatbu, kterou jsem já důvěřivka naplánovala, nechala jsem si ušít šaty za 7 tisíc!!!Teď jsem je prodala za půlku. Vše to vypadá na to, že je neléčený schizofrenik!!! No pech jak Brno:(