Styk otce s dítětem před soudem

mijaro
2. led 2017

Ahon maminky. Za mesic me s manzelem ceka soud o dcerku. Shrnu to takto.
Manzel si nasel jinou a od zari nas vyhodil z mista trvaleho bydliste. Bydlim nyni i s malou u rodicu, asi 5km od mista trvaleho pobytu. Bohuzel manzel dela neustale problemy a snazi se mi delat stale zle a ze se nedomazu postarat o malou. Domkuveni jsme ze si ji bere jeden vikend za 14dni. To funguje. Za cele 3mesice za ni ani jednou neprijel a ted, mesic pred soudem chce za malou jezdit kazdy den. Snazim se mu vyhovet a alespon jeden den v tydnu mu rict at prijede. Ale to se mu nelibi a furt nas jen kongroluje, kde s ni jsem a co delam. Samozrejme mi rika, jak.mu branim ve styku s dcerou. Co delat? Jak postupovat nebo jake mam moznosti?

lv
2. led 2017

Máš svědky, že nejezdil? Rodiče, ve školce, okolí?
Mrzí mě, že ti ubližuje - měla by sis však uvědomit, že mu to nemusíš dovolit. Hlásit kde jste, co děláte..
Na druhou stranu, pokud volá dceři, to beru jako správné. Pokud chce jezdit denně, vy mu vyhovíte 1x ze 7dnů? Táta - podle mého - může vidět dítě denně, i když je to nevěrník, který vás opustil.

soyevita
2. led 2017

@mijaro Strašné mi přijde to,že vás vyhodil ze společného bydlení.To o něčem svědčí...
Pokud dceru navštěvoval 1x za 14dní a teď hraje kvůli blížícímu se soudu komedii,tak bych mu denní návštěvy nepovolila .Kdyby vás nevyhodil,mohl vidět dceru každý den ve společné domácnosti

mijaro
autor
2. led 2017

Holky dik... dceri je 19m. Je malinka. Za celou dobu se stavil jednou. Svedky mm rodice, u kterych ted bydlime. Tedka zacal vyhrozovat, ze mu umyslne branim ve styku s dcerou. Ale my proste ted hodbe travime cas s kamarady a s rodinou, tak jsem casto mimo dum... takze mu nabidnu jeden den v tydnu kdy se muze stavit. A to neni dost.. pak ji ma samozrejme i o tech vikendech jednou za 14dni... je mi uzko a nevim, jak se chovat... jen proste nechci, aby si myslel, ze vse bude, jak si piskne...

rosyyy
9. led 2017

Měla jsem podobní situace.a teď si nárokuje na častější vidami.mimosoudne sme se domluvili každý druhý vikend sobota a neděle.a jeden den v tydnus tím ze mu ji donesu já.ale jsou problemy když mu ji nemohu donist.ze on si pro ní dojede ale bude ju mít tím pádem dyl.a to nechci je kojena nevydrží dyl.ještě bych se chtěla zeptat jestli mohu něco udělat. Jak to vlastně může skončit kdyzi jinaschval donese dyl nebo já nedonesu.určitě to chci zmenit nech si pro ní jezdí jen von.dělá mi naschvali .nedá ji sebou dudel nebo flasu s čajem.musím si pre to jezdit.maminky poraďte jestli to není lepší řešit soudní cestou.dik