Ahoj holky , chci se optat jestli nevíte jak to funguje, už přez dva roky, jsem ex v rozvodovém řízení, pokaždé něco majetek ,malý atd .
Jenže ,už nějaký čas mám nového přítele a s tím čekám druhé miminko ,jsem ve druhém měsíci. V úterý máme poslední snad stání, nevíte jak to je? Me druhé mimco se bude jmenovat po ex ? Bude muset být další soud ohledně mimca? Děkuji moc
Já jsem to smazala abych tu nepsala blbinky.
Zbytečně složité a pro matku stresující, ale je to tak. Jen nevim jestli i po novém sňatku to není bývalý manžel, snad ne, známá to teď řešila a říkala mi, že "už můžou, že dítě teď bude jejich" přitom nově vdaná je pár dní po rozvodu.
Asi by bylo nejjednodušší stihnout před porodem rozvod a novou svatbu.
@j.a.n.i tak zas jestli se 2 roky táhne rozvod a puvodni manželství nefungovalo uz nějakou dobu před tím tak mi nepřijde zas tak divne si někoho dalšího najít..ja myslela ze doby, kdy rozvedené musely žít po zbytek života v ústraní, uz jsou pryč..
@budouci_maminka co sem tahas rozvedene? Ty rozhodně v ustrani zit nemusi, ovsem delat si jako vdana dite s jinym a pak se jeste tvarit, jak je stresujici resit otcovství.
@budouci_maminka děkuji s bývalým manželem nežijeme už přez tři roky i on má novou přítelkyni a to že čekám miminko s jiným nelituji stalo se a jsme za to rádi a že se optam jak to chodí protože to neznám bohužel nerozvadim se každý týden nevidím důvod hned aby mě paní urážela že nemám spát s jiným když jsem vdaná atd očividně ví o mém vztahu více než já a vám ještě jednou moc děkuji
@misamikes ano, miminko dostane jméno po ex, plus bude zapsán jako otec. Nejefektivnější řešení je, vzít si otce dítěte. Pak žádný problém není