dobrý den chci se zeptat... s partnerem je to na rozpadnutí a mám e dvě holčičky... když od něj budu chtít odejít, budeme si nejspíš muset projít soudem o holky? jak dlouho to trvá? Je živnostník a né zrovna zdárný, dostává nás pořád do dluhu, nemohlo by se stat že by je soud dal do péče jemu? prosím poradte... děkuju
Soudy jsou tak moooooc otcům nakloněny,že soudkyně kterou máme chce dát syna do péče mému ex-partnerovi,který prošel psychiatrickou léčebnou a má sebevražedné sklony ☹ ☹ Jen proto mu ho soudkyně chce dát-že já jako matka jsem se odstěhovala 65km od něho a syn vyrustal ve meste kde žije jeho otec ☹ já jsem na zhroucení!!!!!!!!!!!!! V dubnu máme další soud a já se budu odvolávat!
@1nadenka1 Do pece ne, ale pokud si zazada o stridavou a dokaze, ze je schopny ji zvladnout, tak se vam soud urcite protahne. V dnesni dobe uz jsou soudy otcum mnohem vic nakloneny. Nejlepsi by bylo se domluvit a uz s tou dohodou prijit k soudu jen pro schvaleni - to je nejrychlejsi a nejmene stresujici cesta, ne vzdy ale mozna....