Ahoj,potřebovala bych radu jak na rozvod,s manželem jsme se po několika letých problémech rozhodli k rozvodu,snad se na všem domluvíme ale nevíme co je vše potřeba vyřídit a jestli bude potřeba právník když se domluvíme? Máme skoro 6ti letého syna. Moc děkuji za rady.
Jinak urcite zadost o udeleni syna do pece a zadost o rozvod k tomu dolozit kopie oddaciho a rod.listu.ja to napsala vse je jedne zadosti 🙂 a pak samozrejmne odnest a zaplatit kolek
@chiara1990 Děkuji. Je potřeba u žádosti ověření našich podpisů? A žádost o svěření syna do péče mohu taky sepsat sama nebo musím na úřad?
@marketacekkk muzete take sama na netu jsou vzory.muzete mit overeny ci nemusite ja nechavala overit jelikoz jsme vazne uplne v pohode a na vsem se shodli tak snad nam to bude k necemu a urychli se to tim
Vsechno muzete sama, nej je dohoda. Pokudvoprqvdu nevite, skocte na OSPOD, vse cam vysvetli. Ale klidne napiste rukou zadostvo rozvod, do toho pripiste zadost o svereni ssna do pece a navr na vysi alimentu
Pak to odneste podepsano na podatelnu okres.soudu. nezapomente ze tam musi byt ucedeny os.udaje vsech tri
Ahoj,prosím,kolik je potřeba čeho k rozvodu?? Stačí vše jednou??Rozvod,majetek??? U majetku mám ověřeny podpisy,to je jasny,syn je vyřešen,Díky
Ja si sepsala zadost sama jak na rozvod a urceni syna do pece a v pohode.zalezi i jak se domluvite.my se shodli uplne uzasne takze i vse podepsal a odneslo se to 🙂