Ahoj holky, ceka mne rozvod. Mame uz soudne vyresene deti, manzel mne opustil, podal navrh. Ma velky majetek, mesicne vydelava min. 200tis, predmanzelskou smlouvu nemame. Kluci jsou 2leti, jsem s nima na materske. Advokat bude chtit vyzivne na rozvedenou manzelku. Na majetku se nedohodneme, dohodu nemame. Co mohu u soudu ocekavat? Moc dekuji
Jako advokatka ti doporucim jedine, zeptej se sveho advokata. Moznosti je mnoho, situaci take, znalost mistniho prostredi a zucastnenych osob vyhodou
@marriam Myslela jsi "technický" postup, nebo jsi chtěla nějaké osobní zážitky?
@levandule_k spise osobni zazitky….
@marriam Já přímo osobní zkušenost nemám, známá se rozváděla, rozvedení byli rychle, majetkové vyrovnání se nějakou dobu táhlo. On se začal vykrucovat před soudem a soudkyně ho tam utřela jak malého kluka, že kdy tu situaci mínil řešit.
Jak jde o prachy, tak ze sebe dokáží lidi dostat to "nejlepší". Asi bych se obklopila lidmi, co mám ráda, abych to náročné období zvládla.
@marriam ahoj. Jsem rozvedena rok. Ex vydelaval hodne...mel tajné dva ucty.. Ve vysledku jsme si dum rozdelili napul, s tim, ze ja ho vyplatila. Musela jsem si vzit uver. A alimenty? Mam dvojčata kluky a plati na jednoho 7500kc. Platil 3000 na jednoho. U soudu mrcel ze je to moc,az soudce nastval, protoze vydělává hodne.. tak jsem nastavila 7500kc a vyslo to. Hlavne jsem mela výbornou advokatlu. Ex nemel sanci
@sorboni30 jo jinak advokatka mi rekla, ze cim mensi deti tim lip. Později uz jsou deti zmanipulovatelne.. takto se s tim lip vyrovnají. Kdyby jsi byla z Moravy, dam ti kontakt na právnicku. Jeste neprohrala.. Je výborná. Vi co rict, kam jít, co hledat. Umi v tom chodit. Predtim jsem mela právníka a hrozne.. vicemene mi rekl, ze proti ex nemam šanci. Pak jsem dostala od kamarádky kontrakt na ni a rekla mi, ze je to blbost, ze vi ze vyhrajem. A stalo se
@marriam Za co toho advokata platis? Ten by ti mel komplet a podrobne rict jak soud probiha. Dokonce na stani by te mel i pripravit.