Dobrý den potřebovala bych poradit a slyšet něcí názor. Odešla jsem od přítele ,máme spolu dvě holčičky. Nelince je rok a půl a Andrejce sou tři měsíce. Podala sem k soudu návrh o svěření dětí do péče ale bojím se soudu . Protože přítel nepracoval tak jsem si vzala snad všechny půjčky co sly aby Nelinka měla jídlo a plínky. Bojím se jak rozhodne soud když mám dluhy a sem v soulusu. Do toho mi vyhrožuje jeho kamarád že mu zařídí právníka.Bývalí jezdí autem bez řidičského průkazu a už ho chytli to by mohlo být v můj prospěch ne ? dekuji za odpovedi
Děti soud svěří tobě, pokud se o děti staráš, nejsi závislá, toho se nemusíš bát a ex může mít právníků deset, a to provinění mu přitíží.
Jen - pokud si musíš brát půjčku na jídlo+plenky, musíš si umět spočítat, jestli máš na splácení, z čeho jste žili? a do toho nové těhotenství
nejdrive je spise lepsi si rozmyslet, jestli na deti vubec mas...nedovedu si predstavit jaky jim dokazes zaridit zivot..Chudaci mali
Ahoj, neboj se, to ex presne chce. Soud nezajima jake mas dluhy, dokud jsi schopna postarat se o deti, zajistit jim bydleni, jidlo atd. Jak budes resit toto? K tem dluhum, pokud nezvladas splacet, jdi do insolvence. Je mozne do toho jit i kdyz jsi na materske. Kdyby jsi chtela blizsi info, tak napis sz.