prosim o radu .kto se s nim uz mali potize..dnes pritela zastavili policajti a on mal trochu vypite a sebou naseho kluka-2,5 let..odepsali si jeho udaje a rekli ze poslou socialku..hodne se bojim..co muze nasledovat? dekuji sa akekoli nazori..sme cidzinci cijuci v čechach
Kontrola sociálky proběhne klasicky - přijdou k Vám do bytu, podívají se v jakých podmínkách Váš syn vyrůstá a nejspíše si s vámi o tom incidentu promluví. Nechci být nějaká netykavka, ale já bych partnerovi pěkně vyčinila. Je dospělý a má mít už tolik rozumu, že pokud řídí, tak nepije a nebo ať si jede, ale sám a nebere do auta malý dítě ☹
Já bych přítele asi zabila, jen naprostý idiot může vlézt za volant napitý, navíc, když veze dítě. Upřímně nechápu, jak se to může stát, ohrozit sebe, dítě i další na silnici. Nejsem nijak zlá osoba, ale doufám, že kontrola bude co nejdůslednější, dítě si zaslouží trochu víc...
já myslela, že ho zastavili na ulici, ne za volantem..
myslím si, že pokud bude opilý a má s sebou dítě, můžou ho klidne zasavit i jen na ulici aniž by řídil auto....prostě jen jde a kymácí se a vedle sebe malé dítě....stačí jí po rušné ulici...stačí aby skoro spadl do vozovky.....a je to...a kdyby byl ve meste viden opakovaně nebo bude tzv známá firma....tak vůbec....nemusí řídit auto. Mezi náma, kdybych byla policajtka a videla opilého muže co se sotva drží na nohou, s malým deckem.....tak bych ho zastavila taky....asi bych ho doprovodila domu a řekla ženě co a jak a že příště se to bez sociálky neobejde....at si ho dá dopořádku.....
tak ..on byl pjesky a vazne byl jenom napity..problem byl v tom ze tahal domu sveho kamose ktery bil riadne opily...cele to vzniklo kuli nemu..ja ho neomlouvam,nenmel si da ani kusok
@lv dwkuji za ODPOVED..TO VSECHO MAJI OBA..JA MAm toti deti dve a kazde ma svoji postel a dokonce i vlastni izbu jednu spolecnou..my radej nemame spalnu..taky ale nemame balkon a pradlo se susi v bite a pliene a tak..mam strach..je to ale jenom podnajem..jeste sme cidinci a tahle blba zhoda nahod kvuli dvom pohrikom a j** kamosovi:/
@lienocka_ms takže tu najednou máme opilého kamaráda a tvého pripiteho přítele, kteryvede kamaráda domů a druhou rukou vede tveho syna???
@kacca11 jo..ale kluk by v kocarku.priputany.napapany.nepocikuany..ze zazitkama z vyletu...ale bohucel tatka....☹
Prominte.ja tu nechci resit co se stalo , ale co se muze stat☹ my nejsme zadny alkoholici nebo nezodpovedny rodice..jenom blba zhoda nahod nas dostala do pruseru...chtela som jen vedet na co se mam pripravit..nespim.nejim.bojim se...
@lienocka_ms za blbou náhodu ti přece nikdo hlavu neutrhne, ber to tak, že je to pro dobro dětí - aby se předešlo průseru, pokud je vše jak říkáš, v pořádku, tak se nemáš absolutně čeho obávat.
@lienocka_ms uklidni se, pokud je u vás doma všechno v pořádku, bude to dobrý. Zaměřila bych se teď na větší pořádek než obvykle, aby byly baby ze sociálky spokojené. A aky bych zavedla pravidlo, pokud jsou děti vzhůru (před uložením večer na spaní), žádný alkohol.
@evulina77 dekuji..to mne taky nepadlo s tym poradkem..a ten alkohol pro boha neni u nas na dennim poradku,ja nepiju vubec,pritel si da doma nejaky to pivo..kdyz jde ven tak s kamosi tak to je ine..tohle bilo po prve,ze byl s klukem ven a neco pil:( sme vazne nornamlny lide..co sice nemaji doma zlate klicki,ale sve deti milujeme a starame sa o ne ako jenom vime...ze sou i horsi prusery? ☹
já žádala kdysi od města výměnu bytu - chtěla jsem pryč z plesnivého 1+1 v nejhorší čtvrti a zapojila do toho Odbor péče o dítě /s důvodem, že to není prostředí vhodné pro dítě/ takže k nám šla sociálka na šetření - mohou přijít kdykoliv, u nás byly v 7.30 ráno, kontrolují jen, zda má dítě svou postel, své místo na hraní, kde máš uložené jeho věci..jinak nic. U mě byla jen poznámka, že mám víc větrat a plísně nebudou - no neměla jsem zrovna vyvětráno, když jsme všichni sotva vstávali a prý mám věšet prádlo ven, aby mi byt nenavlhal - ven to nešlo, páč by bylo v minutě ukradené a balkon to doupě nemělo. Jo a bylo mi to stejně k prdu, byt jsem si musela sehnat sama a pěkně splácet doplatek.