Expartner vyhrožuje, že si vezme nejstaršího syna k sobě

nikola093
31. led 2015

Dobrý den ,
nedávno jsem se rozešla s partnerem a odešla jsem k rodičům . Máme spolu 2 děti ( 19 m. a 2 m. ) . Za tu dobu co jsem byla sním , jsem si na sebe vzala několik půjček , které on sliboval že bude splácet a nesplácel , teď musím řešit exekuce . Půjčky jsem si brala protože se o nás nedokázal postarat , tak aby jsme měli co jíst a kde bydlet jsem si je vzala . Myslela jsem že se rozejdeme v klidu , ale on mi neustále vyhrožuje že si vezme nejstaršího syna k sobě , že jsem kráva atd , atd . Mám z toho hrozný strach že mi Honzíčka vezmou . Byla jste už některá v takovéto situaci ?

lv
31. led 2015

Holka holka to je zapeklite, co nejrychleji se obrat na sociální odbor pece o dítě, určité ti dají kontakty na poradny, pomohou ti vymoci výživné na děti i na tebe, dítě ti nikdo nevezme, to se neboj. Pozdě SIS uvědomila, ze půjčka je od slova půjčit a taky za to zaplatit, když to splácet nemáš z čeho, nemůžeš si je brát..

martinakl
31. led 2015

@nikola093
@lv Přesně.. co nejrychleji dojít na OSPOD a tam ti pomůžou sepsat žádost k soudu, kde se pak stanoví styk s otcem a alimenty.
S exekucemi se musíš poprat sama :/

ivular
31. led 2015

@nikola093 Mrzí mě, že na povrch vyplaval další podvraťák☹ Zvu Tě do skupiny https://www.modrykonik.cz/group/2300/detail/ kde snad budou maminky umět poradit.. Držím pěsti!

drakenn
26. únor 2015

Nikolo, neboj, vyhrožuje a neveme!! Držím tí palce!!