Holky mám dotaz. Co je vhodné obléct si k rozvodu?
@bohunka87 ne vazne, normalni obleceni, hlavne ciste.
Tento dotaz mě trochu pobavil, nic ve zlém..Já myslím, že je to putna. Nejlepší budou sexy krásné šaty, ať řádně oslavíte, že jste se blba zbavila. Taky nic ve zlém😉
Byla jsem jako svědek u rozvodu kamarádky. Došla jsem ve slušném decentním kostýmku. Když jsem si teď na tu situaci vzpomněla, tak celá atmosféra a přítomní lidé byly ve slušném ne slavnostně přehnaném oblečení a vypadalo to přirozeně. Navíc všechny emoce celé situace si nevyžadují žádnou extra péči. Mít to rychle za sebou a s vyrovnaným pocitem začít nový život.
slusne obleceni, vim ze u rozvodu nasich soudkyne zdrbala otce, ze mel rifle a kosily.
v džínách nebo šortkách bych k soudu nešla, ale jinak je to celkem jedno, sukně + halenka, společenské kalhoty + halenka, případně sáčko, v tomhle počasí klidně i letní šaty, pokud nebudou končit těsně pod zadkem, se špagetovými ramínky a mega výstřihem 🙂 Možná bych to přirovnala k oblečení vhodnému do divadla (dneska už asi nikdo nechodí ve večerních šatech)
Ja měla dlouhé letní šaty...
můj ex dorazil k soudu když jsme jednali o svěření malé do péče v teplákách :D musela jsem se smát.. chudinka...
Neco slavnostniho. 😂