Chtela bych se zeptat ,da se nejakym zpusobem resit financni situace lidi co potrebuji nove zubni implantaty a bohuzel nemaji tolik penez aby si to mohly dovolit? Měla jsem uraz a potrebovala bych si udělat přední zuby..Kdybych sebevic chtela ,tak si zuby nemohu nechat zpravit nebot cenove ,je to pro me nedostupne.Stomatologie na spatky malo kdy dava a tolik penez u sebe bohuzel nemam.Chtela bych proto poradit zda se da nekde zhotovit nove zuby treba jen na splatky a nebo kde by to mohlo byt cenove dostupne i pro lidi jako sem ja.Za odpoved predem dekuji
@lenkalubina já teď platila 15tisic za 1 zub (čep + korunka)
@lenkalubina já teď platila za nastavbu šestky 14 000 takže 5500 za 3 zuby je sci-fi. Já chodím on soukromému zubaři, splátky mi nabízela paní na recepci automaticky
@lenkalubina Já tedy jen tiše závidím. Jen plomby mě stojí 3 000 Kč. Kde je takto levný zubař? Děkuji.
@bejuna29 ty jo,to je dost za jeden🤔
@anakolut normálně u me zubarky🤷♀️chodím v Kopřivnici...
@lenkalubina Asi tam skusím zajít. Já jsem z Brna .
@lenkalubina A to málo celokeramické? nebo jaký materiál?
máte*
@ultraviolet0 pochybuji,že by vás vzala. Tady je boj o zubare. Nechala jsem si úplně ty nejobycejnejsi,spojené dratkem za zuby..implantáty bohužel nemůžu mít.
@lenkalubina Tak fakt jen tiše závidím.
@lenkalubina ke komu v Kopřivnici?
@ultraviolet0 a kolik by stály? Já dávala teď 5500 za 3 zuby...taky nemám na rozhazovani,ale to jsem nasetrila🤔