Dobry deň mám otázku , hľadala som rôzne online pôžičky pretože banka mi nedá , z dôvodu že som na dohodu .
Našla som jednu pôžičku ktorá sa volá royalhmc.com
. Prišiel mi email a všetko potrebné . Iba sa chcem spýtať či to niekto pozná alebo je to nejaký podvod . Ďakujem za informácie.
Jasně, banky ti nedají půjčku, protože máš malý příjem, s nímž nevycházíš (takže správně odhadly, že bys nesplácela své závazky) a tebe nenapadne nic lepšího, než jít a půjčit si od lichváře. Ach jo. Tak si pak tu exekuci užij.
@sudylichozrout Pokud pracuje na DPP, tak může brát klidně 40.000, ale stejně půjčku nedostane (aspoň teda v ČR, jak je to na Slovensku, netuším).
@merope A banky velmi dobře vědí proč. DPP jeden měsíc být může a druhý nemusí. Navíc pokud si potřebuje půjčit, asi 40 tisíc měsíčně nevydělá.
@stelka23 Na odkazu se nedopatras ani smluvnich podminek, ani naznak toho, kdo za tim stoji, google nezna registr, kde by o tomto byla nejaka zminka.
To uz radeji se upsat dablu 😁, tam alespon vis, co asi cekat.
Nejake nocne sichty doplnovani zbozi nebo kratkodoba brigada by nesla?
@sudylichozrout Ale to příjem ze zaměstnání úplně klidně taky - prostě firma ohlásí konec a při troše štěstí dostaneš odstupné, při smůle ani to ne. Dělala jsem na DPP asi 5 let, ve školství pořádně jiný typ úvazku nedostaneš - a přitom v září máš nasmlouváno na rok dopředu a víš, kolik ti který měsíc přijde plus-minus peněz. A teď to nevysypu z rukávu, ale potkala jsem pár dalších ekonomických oborů, kde je DPP úplně běžný typ úvazku (jo, na sociálce se trošku zapotili, když mi na DPP měli vyplácet rodičák, protože to typicky nebývá, většinou je více DPP pro různé organizace a nikoli jedna velká).
Ono těch typů příjmů, které banky neberou, je hrozně moc. Různě se to mění, některé při opakování postupně akceptují (třeba poměr na dobu určitou - tam už taky banky postupně zjistily, že plno firem má lidi na doby určité - přitom mimochodem doba určitá s vizí pravidelného prodlužování je ve své podstatě mnohem stabilnější než doba neurčitá - doba určitá nemá typicky výpovědní lhůtu, nic podobného, analogicky banky např. nepočítají doktorská stipendia - a ta jsou opět garantovaná na několik let dopředu, dokud doktorand plní pravidla, co plnit má, já třeba mám momentálně z pohledu banky čistý měsíční příjem asi 3000 a vlastně to je za posledních asi 10 let skoro nejvíc, co mám...).
@merope Jsem osvc, takze jeste "horsi" statut nez DPP a mam u sve banky diky bilanci na uctu predschvaleny uver ve vysi statisicu.
@sudylichozrout Se budu muset mrknout, jednu chvíli tam ty předschválené sjetiny cyklily různé typy úvěrů a stejně klienta potom prověřovali. Ale je pravdou, že teď mi snad na podobné předschválení dovolili vyměnit typ kreditní karty (musela se udělat nová a pak teprve budu rušit tu starou - používám ji na platby přes internet), ale musela to schválit a podepsat ředitelka. Takže taky ne až tak snadný.
@merope Mam mBank, nemam kreditku, nemam kontokorent, mam nejaky obrat na uctu a tak mam ptedschvaleny uver. Staci zazadat a do par minut bych mela penize k dispozici.
@sudylichozrout u spotřebních úvěrů jsou banky v pohode i na základě nejakého stabilního obratu, ale s hypotékou bys jako OSVČ podle me moc nepochodila, nebo se mýlím?
Jinak naprosto souhlasim, nebankovní půjčky jsou zlo a cesta do pekel, bohuzel finančně negramotných lidí je dost na to, aby lichváři měli žně.
@martinka_33 Je to s hypotekou u osvc slozitejsi, to mas recht. Ale dalo by se to probourat, kdybych potrebovala.
@sudylichozrout Předschválený neznamená schválený 🙂 Ale jinak půjčku taky nedoporučuji, natož od lichvářů.
@sudylichozrout
😁
Jenže predschválený neznamená schválený..to jsou jen jejich taháky..
Ještě by tě sakra prověřili zda jsi vhodný kandidát.
@terkaterka31 Mam to u sve banky vyzkousene.
Já jen upozorním, že už podle toho webu je na Slovensku dost jiná legislativa než v ČR, zkus se poptat na slovenském koníkovi.