Ahoj, potřebovala bych poradit. Nikde jsem takhle specifickou informaci na internetu bohužel nenašla. Aktuálně jsem kvůli těhotenství na PN. Zaměstnavatel mě tlačí do podepsání dodatku ohledně mé mzdy k prac. smlouvě (má se snížit). V případě podepsání, má toto vplyv na výši PN? Resp. PN se počítá s hrubé mzdy před nástupem na PN, nebo je do tohoto výpočtu zahrnuto i období co jsem na PN? Dodatek mě tlačí dokonce podepsat se zpětnou splatností k 1.1.2021 . Nechci v práci dělat problémy, když to není nic proti ničemu - tak to podepíšu. Jestli to ale ovlivní výši PN, tak bych to nerada podepisovala. Moc děkuji za jakékoliv informace.
já bych na PN nic nepodepisovala, v práci nejsi, takže si myslím, že do ničeho nutit nemůžou, řekla bych mu, že to podepíšeš až po návratu, nevím o co jim jde, pač PN ti bude po 14 dnech platit OSSZ, takže oni nic neplatí vlastně.
Nic bych teď nepodepsala. Nevidím k tomu důvod, víš že se několik let do práce nevrátíš, tak na co.
ještě bych se ho zeptatla, proč to chce podepsat teď, když ví, že jdeš na mateřskou a do práce jen tak nenastoupíš. Je to divné.
@mima145 ahoj, na průměrný výdělek na dovolenou to určitě vliv mít bude. co se týče PPM, tak na socialku šel tvůj vyměřovací základ v době vzniku sociální události = PN třeba v listopadu a když půjdeš na PPM např. v únoru, tak půjde nový výměrovací základ a tam pokud bylo aspoň 30 dní odpracováno v předchozích 12 měsících, tak by to vliv mít nemělo.
Nicméně je protiprávní požadovat podepsat změnu zpětně. A opravdu máš mzdový výměr jako součást pracovní smlouvy?
A co by pro tebe mělo být motivací něco takového podepsat? Snížení mzdy bych nikdy nepodepsala.
@mima145 rozhodne bych nic takového mepodepisovala.
@nase_mimi děkuji za názor. Na snížení mzdy jsme byly domluveni již dříve. To jsem se ale nenacházela v této situaci - nevěděla jsem že půjdu na PN. Jelikož podepsání by znamenalo finanční mínus pro mně (v případě vyplacení té dovolené) - teď spíš tápu, jak moc velký finanční rozdíl by to byl. Chci odejít v dobrém, konflikty mně stresují - tak jestli mi to za to stojí. Nebo si trvat na svém. Předpokládám, že vyhodit mně nemůžou a tím, že odmítnu podepsat tak nemám co ztratit? V platnosti mi tedy samozřejmě zůstává původní prac. smlouva na dobu neurčitou.
@mima145 PN se vypočítává z částky před jejím nastoupením, tedy výše PN se ti nezmění (pokud jsi tedy nastupovala před koncem roku), ale pokud pak nastoupíš do práce a znovu případně na PN, nebo na PPM, tak tam by se změna projevit již mohla...