Zlato - výkup. Kolik bych mohla dostat?

2. říj 2022

Ahoj .. jen dotaz ,kdo třeba má přehled..
Dostala jsem se do tíživé situace , uvažuji že prodám své zlato..
Mám řetízek s přívěskem , náušnice - mají kamínek větší ..

Nevíte kolik bych za to mohla dostat?
Děkuji .

rickym
2. říj 2022

Záleží na váze, kamínek je asi zajímat nebude, pokud je to zirkon. Ve zlatnictví, kde vykupují mají vždy uvedenou cenu výkupu. My dávali prstýnek a byl myslím za 1200,-

aurum4
2. říj 2022

Najdi si, kdo u vas ve meste dela vykup drahych kovu. Zlatnik vykoupene zlato dal prodava, takze ti nenabidne takovou cenu, jako vykup. Sperky si zvaz, odecti zhruba vahu kamenu a vynasob cenou za gram 14k zlata, kterou vykup nabizi a budes vedet, kolik zhruba dostanes.

betelgeuzz
2. říj 2022

Řešila jsem nedávno zlato v rámci dědictví, šlo o kousky po babičce. Ve zlatnictví mi řekli, že to žádnou uměleckou hodnotu nemá a ohodnotí to jako zlato na zpracování. Tehdy to bylo 500 kč za gram 14 k zlata, nedávno jsem šla kolem zlatnictví za výlohou měli 600 kč/ g 14 k zlata.

console
2. říj 2022

Bez do zlatnictvi a zeptej se, za kolik vykupuji. Muj zlatnik vykupuje 650/g. Mizna je to o malo lepsi cena, hodne tam kupuji, tak mi vzdy i slevuje atd. Ale je to podle me lepsi nez nejake zastavarny atd

daruna
2. říj 2022

Cena před necelým týdnem, mě řekli v jednom zlatnictví 650 a v druhém 700 za gram.